Çözüldü Windows mavi ekran veriyor, açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Merhaba.
Bu günlerde sorun üstüne sorun bitmiyor.
Az önce Acronis ile aldığım bir yedeği geri yüklerken, bilgisayarda aşağıdaki mavi ekran belirdi, artık hiçbir şekilde bilgisayarımı açamıyorum, format atmak istedim, BIOS ekranında USB belleği görüyor ama sonra yine mavi ekran, yani formatta attırmıyor. Anakartı resetlemek için pili çıkardım bir süe bekledikten sonra tekrar taktım oda fayda etmedi.
Bilgisayarım öyle kaldı, artık yapacak hiçbir şeyim kalmadı, çaresiz kaldım.

IMG_20231112_202850.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20231112_205135.jpg
    IMG_20231112_205135.jpg
    134,8 KB · Görüntüleme: 66
Çözüm
Merhaba.
Bu günlerde sorun üstüne sorun bitmiyor.
Az önce Acronis ile aldığım bir yedeği geri yüklerken, bilgisayarda aşağıdaki mavi ekran belirdi, artık hiçbir şekilde bilgisayarımı açamıyorum, format atmak istedim, BIOS ekranında USB belleği görüyor ama sonra yine mavi ekran, yani formatta attırmıyor. Anakartı resetlemek için pili çıkardım bir süe bekledikten sonra tekrar taktım oda fayda etmedi.
Bilgisayarım öyle kaldı, artık yapacak hiçbir şeyim kalmadı, çaresiz kaldım.

Eki Görüntüle 2012175
BIOS üzerinden security boot özelliğini kapatıp tekrar deneyin.
Hocam sanırım BIOS ile ilgili sorun.
Ama pili çıkarıp bir süre bekledim, delet tuşu ile bios ekranı açılıyor ama orada ne yapılır onuda bilemiyorum

BIOS'a girebiliyorsunmu şu anda?
delet tuşu ile bios ekranı açılıyor

Ama pili çıkarıp bir süre bekledim, delet tuşu ile bios ekranı açılıyor ama orada ne yapılır onuda bilemiyorum

Delet tuşu ile bios ekranı açılıyor, ama orada ne yapacağımı bilemiyorum.

BIOS üzerinden security boot özelliğini kapatıp tekrar deneyin.
Senin dediğini yapmayı önce ben düşünmüştüm ama cesaret edememiştim dostum,sen yazınca cesarete gelip disable yaptım, sayende şu anda temiz kuruluma başlad, sonuç inşallah iyi olursa burada yazacağım, bu senin sayende oldu, inan sonuç iyi olursa bu iyiliğini hiç unutmayacağım.

Arkadaşlar,
Hepiniz birlik olup bana destek oldunuz, TH6 dostumun önerisi ile security öözelliğini disable yaptım, şu anda temiz kurulumun ilk bölümünü yaptım, bundan sonrası daha kolay, inanın beni çok sevindirdiniz,
Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Senin dediğini yapmayı önce ben düşünmüştüm ama cesaret edememiştim dostum,sen yazınca cesarete gelip disable yaptım, sayende şu anda temiz kuruluma başlad, sonuç inşallah iyi olursa burada yazacağım, bu senin sayende oldu, inan sonuç iyi olursa bu iyiliğini hiç unutmayacağım.

Arkadaşlar,
Hepiniz birlik olup bana destek oldunuz, TH6 dostumun önerisi ile security öözelliğini disable yaptım, şu anda temiz kurulumun ilk bölümünü yaptım, bundan sonrası daha kolay, inanın beni çok sevindirdiniz,
Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı