Windows mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 7
İşlemcinin %100 kullanılması tüm gücünü kullanıyor. Sonucunda daha fazla güç harcıyor demektir.
Bunun sonucunda güç kaynağı yetersiz gelmiş olabilir. Sadece ihtimal veriyorum.

Anakartta sıkıntı olabilir. Ne gibi sorunu olabileceğini bilmiyorumç.

Sizde mi mavi ekran alıyorsunuz?

@Merinoo

Sistem sıcaklıkları nasıl? İşlemci sıcaklığı genelde kaç derece oluyor?

Hayır ben herhangi bir mavi ekran hatası almıyorum. Bu arada arkadaşın sadece oyuna girerken bilgisayarı mavi ekran hatası vermiyor ufak bir Discord denilen bir uygulamaya girdiği vakit bile bilgisayar mavi ekran veriyor.

Hayır, ben herhangi bir mavi ekran hatası almıyorum. Bu arada arkadaşın sadece oyuna girerken bilgisayarı mavi ekran hatası vermiyor ufak bir Discord denilen bir uygulamaya girdiği vakit bile bilgisayar mavi ekran veriyor.
Bildiğiniz bir şey varsa söyler misiniz?

Ben sadece güç kaynağı yetersiz diyorum. Bu mavi ekran için yeterli bir neden olarak düşünüyorum.

Siz nasıl düşünüyorsunuz?

Bildiğiniz bir şey varsa söyler misiniz?

Ben sadece güç kaynağı yetersiz diyorum. Bu mavi ekran için yeterli bir neden olarak düşünüyorum.

Siz nasıl düşünüyorsunuz?

Arkadaşın daha önceden yakın zamanda anakartı tamir gördü anakartı çok iyi bir durumda değil ben bu yüzden anakarttan problem yapabileceğini düşünüyorum fakat güç kaynağından çıkabilecek bir problemde var tabii ki de bunu öğrenebilmesi için RAM'lerden 1 tanesini söküp ekran kartını çıkartabilir. RAM'i çıkartmasına rağmen yani tek slot 4 GB RAM kalmasına rağmen tekrardan mavi ekran hatası aldığını söylüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı