Rehber Windows Messenger ve Aim tekrardan kullanımda

Noah.Clark

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 2200G 12 GB Ram 120 GB SSD 1.5 TB HDD
Meslek
Bilgisayarcı
Hatırlar mısınız? Eskiden MSN'de arkadaşınızın bilgisayarının masaüstünü sallayabilir, dinlediğiniz müziğin ne olduğunu gösterebilir, dilediğiniz gibi mesajlaşabilirdiniz. Bilgisayarın başından kalktığınızda bunu algılar sizi "uzakta" olarak gösterirdi. Modern bir arayüzü ve keyifli bir kullanımı vardı. Kimse kimseden bir şey beklemiyordu, mesaj attığın zaman sana geri dönüş yapılacağını biliyordun çünkü yapmazlarsa oturdukları yerden zıplatabilirdin.

Güzel haberlerim var, bir grup geliştirici bunu ve Aim, Yahoo Messenger gibi mesajlaşma uygulamalarını tekrardan kullanıma açtılar, sene sanki 2007. :)

Kullanmak isteyeceğinizi düşündüğümden size bir kurulum videosu hazırladım. Video XP üzerinden çekildi ancak Windows 10 ve 11'de çalışıyor.

MSN ve AIM kurulumu

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Geri yükleyin ben her türlü muhabbet ederim xD
Bende MSN'yi çok seviyorum ama sohbet edecek birileri bulsanda aynı hissiyatı yaşatmıyor. Discord'u modlayıp MSN teması denedim ama başaramadım. Bir kaç proje gördüm ama hesabımı riske atmak istemedim. Bir ara Discord bildirim sesini MSN mesaj bildirim sesi yapmayı başarmıştım, o güzeldi betterdiscord olmadan yapmıştım. Sonra çalışmamaya başladı xD

Bende MSN'yi çok seviyorum ama sohbet edecek birileri bulsanda aynı hissiyatı yaşatmıyor. Discord'u modlayıp MSN teması denedim ama başaramadım. Bir kaç proje gördüm ama hesabımı riske atmak istemedim. Bir ara Discord bildirim sesini MSN mesaj bildirim sesi yapmayı başarmıştım, o güzeldi betterdiscord olmadan yapmıştım. Sonra çalışmamaya başladı xD
Valla tekrar kuracak olursanız ben buradayım :) yok olana kadar kullanmaya devam :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı