Windows kullanımı bana daha rahat geldiği için bence Windows daha iyi. Ancak özellikle Pop!_OS tasarımı çok hoşuma gidiyor, umarım Windows tasarımı da değişir ilerleyen zamanlarda.
2 OS da bana fazlasıyla yetiyor ama Windows'ta Game Pass olduğu için dualboot yaparak kullanıyorum. Ama Linux'ta ki akıcılık çok iyi hakkını yemeyelim.
Merhaba forum halkı, yıllardır tartışılan bir konuyu bugün burada yeniden tartışacağız . Sizce Windows mu Linux mu? (her açıdan topluca değerlendirmeniz önerilir.)
Merhaba forum halkı, yıllardır tartışılan bir konuyu bugün burada yeniden tartışacağız . Sizce Windows mu Linux mu? (her açıdan topluca değerlendirmeniz önerilir.)
Dostum geliştiricilerin suçu tamamen. Ben sırf bir oyun için bilgisayarıma Windows ile işkence edemezdim. Mesela Valorant'tan CS:GO'ya LoL'den Dota'ya geçtim. Alternatiflere bakabilirsin.
Dostum geliştiricilerin suçu tamamen. Ben sırf bir oyun için bilgisayarıma Windows ile işkence edemezdim. Mesela Valorant'tan CS:GO'ya LoL'den DotA'ya geçtim. Alternatiflere bakabilirsin.