S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #31 walter wick dedi: Sadece GTA Online ara sıra RDR. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de sorunsuzca oynayabilirsiniz Linux'ta. Dualboot ile uğraşmayın derim. Zaten çalıştıramayacağınız oyunlar anti hilesi kernel seviyesinde olan oyunlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunların destekleyip desteklenmediğini Protondb sitesinden öğrenebilirsiniz.
walter wick dedi: Sadece GTA Online ara sıra RDR. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de sorunsuzca oynayabilirsiniz Linux'ta. Dualboot ile uğraşmayın derim. Zaten çalıştıramayacağınız oyunlar anti hilesi kernel seviyesinde olan oyunlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunların destekleyip desteklenmediğini Protondb sitesinden öğrenebilirsiniz.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 1 Kasım 2022 #32 Linux'ta oyun denemesi yapmıştım Doom64'te farenin adam akııllı dönmemesi dışında oyunlarda Windows kadar performans aldım.
Linux'ta oyun denemesi yapmıştım Doom64'te farenin adam akııllı dönmemesi dışında oyunlarda Windows kadar performans aldım.
KS KS notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 3 Kasım 2022 #33 Hocam galiba Windows'da olan programları Linux'a derlemeye yarayan bir program vardı, adı Wine mıydı neydi, o konuda neler var?
Hocam galiba Windows'da olan programları Linux'a derlemeye yarayan bir program vardı, adı Wine mıydı neydi, o konuda neler var?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #34 Linux. Bunu bir Windows'cu olarak söylüyorum. Linux kesinlikle bazı yönleri ile daha iyi.
T TheLinuxer Yoctopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #35 Her ne kadar şu anda bu bilgisiyar windows 10 olsa da diğer bilgisiyarımda linux yüklü. Fakat seçim yapmam gerekirse linux
Her ne kadar şu anda bu bilgisiyar windows 10 olsa da diğer bilgisiyarımda linux yüklü. Fakat seçim yapmam gerekirse linux