Windows nasıl etkinleştirilir?

İnternette ve özellikle bu forumda tonla konu var. Cidden konu açmanızı gerektiren bir durum muydu?

Evet. Windows'u etkinleştirmek için ürün anahtarına dolayısıyla lisansa ihtiyacınız var. Ürün anahtarını satın alıp ayarlardan giriyorsunuz.

Key almanız gerek, Mivorsoft'un sitesinde çok pahalı, eğer garanti olsun diyorsanız Microsoft'tan alabilirsiniz. Fakat Microsoft dışında alabileceğiniz bir çok site bulunuyor.

Key almanız gerek, Mivorsoft'un sitesinde çok pahalı, eğer garanti olsun diyorsanız Microsoft'tan alabilirsiniz. Fakat Microsoft dışında alabileceğiniz bir çok site bulunuyor.
@F 16 Fighting Falcon
Bunun kaçaktan, crackten farkı yok. Hele ki Sağlam Lisans gibi yerler. Toplu olarak key alıyoruz o yüzden ucuz diyorlar. Microsoft'tan pazarlık edilip toplu key alınmıyor. Ayrıca hangi ürün pazarlıkla 1000-2000₺'den 50-200 civarına düşüyor? Güvenilir, bir sorun yaşamadım diyebilirsiniz. Ben de crack bir oyun indirince sorun yaşamayabilirim, bir şey olmayabilir.

@F 16 Fighting Falcon
Bunun kaçaktan, crackten farkı yok. Hele ki Sağlam Lisans gibi yerler. Toplu olarak key alıyoruz o yüzden ucuz diyorlar. Microsoft'tan pazarlık edilip toplu key alınmıyor. Ayrıca hangi ürün pazarlıkla 1000-2000₺'den 50-200 civarına düşüyor? Güvenilir, bir sorun yaşamadım diyebilirsiniz. Ben de crack bir oyun indirince sorun yaşamayabilirim, bir şey olmayabilir.
Şahsen bir farkı olmadığını düşünüyorum, KMSPico'dan iyidir. Herkesin kendi fikri.

Şahsen bir farkı olmadığını düşünüyorum, KMSPico'dan iyidir. Herkesin kendi fikri.
Orijinal Microsoft lisansından farkı olmadığını mı söylüyorsunuz? Çünkü öyle anladım.
Eğer öyleyse şöyle düşünün. Orijinal ürün anahtarlarını ücretsiz bir şekilde toplamanın yolunu buldunuz. İnsanlara satıp para kazanmak istiyorsunuz bunun üzerinden. Bu işin devamlılığını istiyorsanız, sürekli gelir istiyorsanız neden müşterinin güvenini sarsasınız ki?

@F 16 Fighting Falcon

Eğer Windows bu lisans anahtarını girince kabul ediyorsa ve orijinal olarak gözüküyorsa crack oyundan farkı vardır. Kusura bakmayın ama Türkiye'de ortalama birinin maaşının neredeyse yarısına satıldığı için kimse almaz.

Eğer Windows bu lisans anahtarını girince kabul ediyorsa ve Orijinal olarak gözüküyorsa crack oyundan farkı vardır. Kusura bakmayın ama Türkiye'de ortalama birinin maaşının neredeyse yarısına satıldığı için kimse almaz.
Bu Microsoft'un sorunu değil. Dolar 17 olmuş, 200 dolarlık ürün.
Varsayalım ki yerel fiyatlandırma yaptı ve 200₺'ye satılıyor. Asıl o zaman yurt dışında Sağlam Lisans'lar çıkmaya başlar. Dolarla burada ucuza gelir.
Eğer Windows bu lisans anahtarını girince kabul ediyorsa ve Orijinal olarak gözüküyorsa crack oyundan farkı vardır.
Güvenilir, bir sorun yaşamadım diyebilirsiniz. Ben de crack bir oyun indirince sorun yaşamayabilirim, bir şey olmayabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı