Windows nasıl etkinleştirilir?

Bettlejuice

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 kullanıyorum, laptopu yeni aldım. Etkinleştirmem lazım ama nereden ucuza alabilirim bilmiyorum. Ayrıca Office, Word gibi uygulamaları yanında paket olarak alabiliyor muyum? Education Edition falan o işe mi yarıyor? Çoğu arkadaşım ücretsiz bir şekilde key buldu tanıdık şirketlerden. Tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kullanıyorum, laptopu yeni aldım. Etkinleştirmem lazım ama nereden ucuza alabilirim bilmiyorum. Ayrıca Office, Word gibi uygulamaları yanında paket olarak alabiliyor muyum? Education Edition falan o işe mi yarıyor? Çoğu arkadaşım ücretsiz bir şekilde key buldu tanıdık şirketlerden. Tavsiyesi olan var mı?

Ücretsiz olarak MAS (Microsoft activation script) kullanabilirsiniz, GitHub sitesinden ben uzun bir süredir kullanıyorum, koduda açık olması gerek.

Ücretsiz olarak mas (Microsoft activation script) kullanabilirsiniz, GitHub sitesinden ben uzun bir süredir kullanıyorum, koduda açık olması gerek.

Ve sıkıntı yaşamadım, fakat Office uygulamaları geliyor mu emin değilim, LibreOffice kullandığımdan, Office yerine güzel bir alternatif.

Pintipin gibi sitelerde W11 150-200 liraya satiliyor olmasi lazim. Bahsettiginiz uygulamalar icin ise internet uzerinden kullaniliyorlar zaten, ekstra aktivasyona para vermeye gerek yok

Hocam SağlamLisans sitesinden 2 tane Windows 10 aldım (11 aktifleştiriyor) aylardır bir sorun çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı