Windows nasıl orijinal yapılır?

wanaztin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar KMS adlı Win. orj. yapma programını kullanıyorum ve virüslü olduğu açıkça belli olan bu program bilgisayarıma zarar vereceğini düşünerek kaldırmak istedim. Size soracağım soru şu, başka türlü virüs içermeden Win. orj. yapma yolu var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM key internette 15-20 TL'ye satılıyor. Önce Technopat'in Windows 10 kurulum videosuna bakıp ordan deneme sürümünü indir zaten sağ altta etkinleştir yazacaktır etkinleştirmek istediğinde senden kod isteyecek aldığın 15-20 TL'lik OEM kodu oraya giriceksin ve orijinal olacak. Kutulu almak istersen 500 TL gibi bir fiyatı var :)

Arkadaşlar KMS adlı Win. orj. yapma programını kullanıyorum ve virüslü olduğu açıkça belli olan bu program bilgisayarıma zarar vereceğini düşünerek kaldırmak istedim. Size soracağım soru şu, başka türlü virüs içermeden Win. orj. yapma yolu var mıdır ?
N11 üzerinden 10-15₺ arasında Windows 10 Pro Key bulabilirsiniz.

OEM key internette 15-20 TL'ye satılıyor. Önce Technopat'in Windows 10 kurulum videosuna bakıp ordan deneme sürümünü indir zaten sağ altta etkinleştir yazacaktır etkinleştirmek istediğinde senden kod isteyecek aldığın 15-20 TL'lik OEM kodu oraya giriceksin ve orijinal olacak. Kutulu almak istersen 500 TL gibi bir fiyatı var :)

Ayrıca anakartı değitirmediği sürece - ki yeni sistem toplamadıkça genellikle değiştirmez - uzun bir süre kullanabilir.

Şuan ki windows'a format atmadan KMS kaldırıp anahtarı etkinleştirme gibi bir durum söz konusu mu acaba ?
Evet, ayarlardan Etkinleştirme kısmına gelin ve Ürün Anahtarını Değiştir´e basın ardından aldığınız OEM key´i girin. Unutmayın temiz formatta key yok olacaktır, atacaksanız atın!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı