Windows nasıl silinir?

Format atacağım Windows'u nereden silebirim?
Eğer pek bir bilginiz olmadığını düşünüyorsanız YouTube üzerinden bir rehber videosu izlemek daha iyi olur sizin için. İşlem ISO dosyasını USB Belleğe yazdırarak ve sonrasında bilgisayarın BIOS ekranına gelip oradan devam ediyor. O kısımdan sonra da Windows kurulumu sırasında windows hangi diske kurulu ise oradan biçimlendirme yapıp sonrasında o biçimlendirilen diski seçip işlemin oradan da devam etmesi ile ilerliyor.

Eğer pek bir bilginiz olmadığını düşünüyorsanız YouTube üzerinden bir rehber videosu izlemek daha iyi olur sizin için. İşlem ISO dosyasını USB Belleğe yazdırarak ve sonrasında bilgisayarın BIOS ekranına gelip oradan devam ediyor. O kısımdan sonra da Windows kurulumu sırasında windows hangi diske kurulu ise oradan biçimlendirme yapıp sonrasında o biçimlendirilen diski seçip işlemin oradan da devam etmesi ile ilerliyor.
teşşekür ediyorum oturdu yerine az çok

teşşekür ediyorum oturdu yerine az çok
Rica ederim hocam, rehber kullanmanızı tavsiye etme sebebim format en kötü sistemde bile 1 saatlik bir işlem. sizinde hızlıca formatınızı tamamlayıp sorunsuz bilgisayarınızı kullanmanıza devam etmenizdir. Kolay gelsin şimdiden. Eğer bir sorun ile karşılaşırsanız buradan mesajı alıntılamanız yeterlidir.

Hocam Acer predetör marka laptopbumda boot menüsüne geldim ama 3 seçenek var 1 Windows Boot Manager 2 uefi_shell 3 USB HDD: SanDisk hangisini seçeceğim?

Hocam Acer predetör marka laptopbumda boot menüsüne geldim ama 3 seçenek var 1 Windows Boot Manager 2 uefi_shell 3 USB HDD: SanDisk hangisini seçeceğim?
3.yü tani USB yazanı.

Bunu seçtikten sonra Press any key to boot from CD/DVD yazısı çıakrsa orada klayveyeki herhangi bir yere basın.

windows kurulum ekranı geldi direk
Evet öyle olacak zaten sorunsuz ilerliyorsun. Size atılan videoda sizinle aynı yer dakika ve saniyesine alarak oradan da yardım alabilirsiniz. Windows kurulumu evrenseldir zaten her şekilde aynı oluyor aynı adımlarla ilerlerseniz sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı