Windows neden kötü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir video buldum ama çok da emin olamadım.

Birçok insan için önemli olan kullanım kolaylığı. Oyunu direk yükleyip oyna tuşuna basıp oynamak varken neden farklı programlar kurup bu programlar aracılığı ile oyunu oynamaya çalışayım ki?
Protonu yanlızca 5 adımda açabiliyorsunuz. Çokta zor olmasa gerek. Bu arada proton Steam ile geliyor ek program kurmuyorsunuz. Kullanmadığınız ve bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın.

Protonu yalnızca 5 adımda açabiliyorsunuz. Çok da zor olmasa gerek. Bu arada proton Steam ile geliyor ek program kurmuyorsunuz. Kullanmadığınız ve bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın.

Hocam sorduğum soruyu cevaplayabilir misiniz?

Birçok insan için önemli olan kullanım kolaylığı. Oyunu direk yükleyip oyna tuşuna basıp oynamak varken neden farklı programlar kurup bu programlar aracılığı ile oyunu oynamaya çalışayım ki?
DirectX, driverler el salliyor. Steam kurunca her şeyi kendi hallediyor zaten. Belki bir proton sürümü değiştirirsiniz o kadar.

Evet dostum 10 yıllık pc'den 50K'lık macbook pro'ya geçtim windows dandik ya MacOs süper.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…