Windows Nereden temin edeceğiz ?

• Konuyu başlatan Garip
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 780
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Garip

Hectopat
Makaleler
1
Diyelim bir pc topladık boot edicez. Bir windows 8 100-200 dolar. Çok saçma değil mi orjinal almak ? Nereden temin edeceğiz ?

Bak windows'a para veririm kaç seneden beri onu kullanıyorum. Ama diğerlerine sıra gelirse tekrar diyorum internet ile bir şey indirmeyi'de paralı yapmam bir şey yüklemeyi'de. Hizmeti de paralı yapmam, yapılan hizmeti de.

Bak windows'a para veririm kaç seneden beri onu kullanıyorum. Ama diğerlerine sıra gelirse tekrar diyorum internet ile bir şey indirmeyi'de paralı yapmam bir şey yüklemeyi'de. Hizmeti de paralı yapmam, yapılan hizmeti de.
Her kes bizim gibi olsa o zaman net bedava olur.:D

Diyelim bir pc topladık boot edicez. Bir windows 8 100-200 dolar. Çok saçma değil mi orjinal almak ? Nereden temin edeceğiz ?

Saçma olan senin bu düşünce yapın. Donanımlara para vermek olunca kesenin ağzını sonuna kadar açıyorsun, alacağın bi tane GTX 760 için forumda 10 tane konu açıyorsun ama 5 milyon satır kodda oluşan bir işletim sistemine para vermek oldu mu saçma oluyor.

İşletim sistemini kendi yazmaya kalksana bi ? Ya da DOS veya FreeDOS ile kullanmaya çalış sistemi. Ya da ne bileyim, Windows yazmanı beklemiyorum, DOS'u yazmayı dene.

Bir şeyi elle tutamıyorsunuz diye o şeye emek harcanmadığı ve onu kolayca çalabileceğiniz anlamına gelmez. 4 yıl sürüyor Titanfall gibi bir oyunu yapmak. Korsanı bedava. Ha o zaman para verenler enayi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı