Windows.old geri yükleme

Bildiğim kadarı ile yapamıyorsun ama neden windows.old sildin onu anlamadım bilgisayardaki bilgilerinden tutta ayarlarına kadar yedekliyor

Bende öyle diye biliyorum en baştan bilgisayara format atması gerekiyor sanırsam ancak öyle geri gelir
Tam anlayamadım format atma kısmını. HDD fiziksel depolama olduğu için dosya kurtarma ile kısmi veya bütün kurtarma yapılır ama bu çok zor bir işlemdir ve risklidir. Zaten negatif bir cevap verdim ama imkansız değil diye de ekledim.😀

Tam anlayamadım format atma kısmını. HDD fiziksel depolama olduğu için dosya kurtarma ile kısmi veya bütün kurtarma yapılır ama bu çok zor bir işlemdir ve risklidir. Zaten negatif bir cevap verdim ama imkansız değil diye de ekledim.😀

😁 Yanlış anlaşıldım çok zor bir işlem olduğunu biliyorum o yüzden dedim ben bilgi işlem teknikeriyim bir şirkette bizde orada çalışanların bilgisayarları değişeceği zaman veya sıkıntı çıkardığında bilgilerini yedekleyip imaj atıyoruz ve windows.old'u siliyoruz boşu boşuna fazladan diski doldurmasın diye o yüzden dedim format at diye 😁😁😁😁

😁 Yanlış anlaşıldım çok zor bir işlem olduğunu biliyorum o yüzden dedim ben bilgi işlem teknikeriyim bir şirkette bizde orada çalışanların bilgisayarları değişeceği zaman veya sıkıntı çıkardığında bilgilerini yedekleyip imaj atıyoruz ve windows.old'u siliyoruz boşu boşuna fazladan diski doldurmasın diye o yüzden dedim format at diye 😁😁😁😁
Ama arkadaş Windows.old'u geri yüklemek istiyor silmek değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı