Windows.old geri yükleme

tama işte bende onu diyorum windows.old u sildiği için geri yükleme şansı yok çok zor araştırılması gerek o yüzden en iyi yol format atmak ve format attıktan sonra windows.old geri gelecektir.
Tamam ama adam eski sürümü istiyor. Format atsa ne olacak. Adamin dosyaları da gider. Dosyalar geri mi gelecek? Old adı üstünde eski sürümü barındırır.

O seçenek çıkmıyor. @heart06

Ek Açıklama 2020-06-07 130218.jpg

Ayrıca Windows.old silinmiş filan değil. İşte burada. İşaretlediğim dosyalar sanırım partition mananger 14'ün disk böldüğü sırada oluşturduğu dosyalar.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-06-07 130614.jpg
    Ek Açıklama 2020-06-07 130614.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Normalde olması gerekir, yoksa windows old dosyalarınız hatalı yada süresi geçmiş olabilir.
Diğer arkadaşlar windows old dosyalarını kurtarmak istediğinizi sanmış nedendir bilmem, baya boş muhabbet ile dolmuş :D

Dosya Ekleri

• Adsı21z.png
    Adsı21z.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 71
Normalde olması gerekir, yoksa windows old dosyalarınız hatalı yada süresi geçmiş olabilir.
Diğer arkadaşlar windows old dosyalarını kurtarmak istediğinizi sanmış nedendir bilmem, baya boş muhabbet ile dolmuş :D
Eski Windows'un sürümüyle yeni Windows'un sürümü farklı olabilir. Eski Windows'ta güncellemeleri denetle dediğimde hiç bir güncelleme çıkmıyordu. Bunda 6 tane güncelleme çıktı. Sanırım o yüzden. Süresi dolmuş olmasın. Lütfen olmasın. Böyle bir sürenin varlığından bile haberim yok. Neden süre olur ki? Zaten dosyalar orada duruyor. Ben istediğim an geri dönebilmeliyim.

Edit: Bekleyen yeniden başlatma diyor. Sonucu yazarım.
Edit 2: 1909 derleme 18363.592'den 1909 derleme 18363.836'ya geçtim. Hala aynı. Şimdi de kurtarma menüsünden deneyeceğim. Windows'u ilk kurduğumda ekrana iki tane Windows çıkarttı. Bir tanesinden Boot etti. Altta yazılar vardı galiba okuyamadım hızlı geçti. Diğerini bir daha ekrana çıkartmıyor. Sanki bilgisayarda tek işletim sistemi varmış gibi davranıyor.

Eki Görüntüle 585153

Edit 3: Kurtarma menüsünde de gözükmüyor. Ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• asdasdasd.jpg
    asdasdasd.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Eski Windows'un sürümüyle yeni Windows'un sürümü farklı olabilir. Eski Windows'ta güncellemeleri denetle dediğimde hiç bir güncelleme çıkmıyordu. Bunda 6 tane güncelleme çıktı. Sanırım o yüzden. Süresi dolmuş olmasın. Lütfen olmasın. Böyle bir sürenin varlığından bile haberim yok. Neden süre olur ki? Zaten dosyalar orada duruyor. Ben istediğim an geri dönebilmeliyim.

Edit: Bekleyen yeniden başlatma diyor. Sonucu yazarım.
Edit 2: 1909 derleme 18363.592'den 1909 derleme 18363.836'ya geçtim. Hala aynı. Şimdi de kurtarma menüsünden deneyeceğim. Windows'u ilk kurduğumda ekrana iki tane Windows çıkarttı. Bir tanesinden Boot etti. Altta yazılar vardı galiba okuyamadım hızlı geçti. Diğerini bir daha ekrana çıkartmıyor. Sanki bilgisayarda tek işletim sistemi varmış gibi davranıyor.

Eki Görüntüle 585153
10 günlük geri dönüş süresi olur. Daha sonra arka planda yavaş yavaş bilgisayarını yormadan siler klasörü ve bu işleme başladığı anda geri alamazsın. Sizdeki durum sanıyorum ki böyle.
Çift Windows yazısının sebebi kurulumun temiz yapılmamış olması olabilir.
Eğer güncel sürümde sorunlar yaşıyorsanız yapabileceğiniz tek şey kişisel dosyalarınızı yedekleyip eski sürüm Windows'u baştan kurmak.

10 günlük geri dönüş süresi olur. Daha sonra arka planda yavaş yavaş bilgisayarını yormadan siler klasörü ve bu işleme başladığı anda geri alamazsın. Sizdeki durum sanıyorum ki böyle.
Çift Windows yazısının sebebi kurulumun temiz yapılmamış olması olabilir.
Eğer güncel sürümde sorunlar yaşıyorsanız yapabileceğiniz tek şey kişisel dosyalarınızı yedekleyip eski sürüm Windows'u baştan kurmak.
Bu olay cuma günü olmuş. Açtığım konudan biliyorum. Bugün pazar. Daha 10 gün olmamış. Neden geri dönemiyorum? O dosyayı silmesin diye masaüstüne kopyalasam. Oradan da siler mi? "C" dekini siler belki ama masaüstündekini siler mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı