Windows.old klasörü nasıl silinir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sedenthal

Centipat
Windows Update kısmından Windows 10'u Windows 11'e güncelledim fakat eski Windows 10 SSD'de 'windows.old' klasörü olarak kaldı. Ve silemiyorum silerken hata veriyor, System'in bana izin vermesi gerektiğini söylüyor. Nasıl silerim ve silmemin bir sakıncası var mıdır?

Çözüm
Windows Update kısmından Windows 10'u Windows 11'e güncelledim fakat eski Windows 10 SSD'de 'windows.old' klasörü olarak kaldı. Ve silemiyorum silerken hata veriyor, System'in bana izin vermesi gerektiğini söylüyor. Nasıl silerim ve silmemin bir sakıncası var mıdır?
Ayarlar>Depolama>Geçici dosyalardan silebilirsiniz.
Windows ayarlarından depolama kısmında gereksiz dosyaları sil kısmından silebilirsin.

Ayarlar>Depolama>Geçici dosyalardan silebilirsiniz.

Çözüm
Bu bilgisayara girip diske sağ tık yapın, ardından diski temizle butonuna basın, sistem dosyalarını temizle butonuna basın son olarak önceki Windows yüklemeleri tikini aktif ederek tamam'a basın.

Dosya gezgini>C: Diskine sağ tıkla>özellikler>diski temizle>sistem dosyalarını temizle.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    107,1 KB · Görüntüleme: 249
Bu rehber sayesinde silemediğiniz her şeyi silebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı