Windows.old silinirse dosya oluşturur mu?

onurlu sorular

Hectopat
Şunu soramak istiyorum: Ben Windows 8 formatı attım, daha önceki dosyalar Windows.old'a gelmiş, içinden alıp tekrar yerlerine yerleştirdim ama biliyorsunuz ki old klasörü fazla yer kaplıyor, onun için old klasoruünü silersem daha sonra format attığımda Windows tekrardan kendi oluşturur mu? Çünkü eğer PC bozulursa falan hiçbir dosyamı kaybetmek istemiyorum daha sonrasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Old, da dosyalarınız varsa önemli olanları alırsınız sonra silerseniz taşıdığınız dosyalar duracaktır attığınız klasörde windowsold da birdaha oluşmaz.

Format attığınız zaman şimdi kullandığınız Windows için Windows.old oluşturur. Şu an silerseniz bir daha ulaşamazsınız diye biliyorum.

Windows old, da dosyalarınız varsa önemli olanları alırsınız sonra silerseniz taşıdığınız dosyalar duracaktır attığınız klasörde windowsold da bir daha oluşmaz.

Yani diyelim ki 1 ay sonra bozuldu format attım bir tane Windows old dosyasi oluşturuyor ve şimdi aldığım dosyalar ile 1 ay içerisinde olusturdugum dosyaları saklayıp format attığım Windows'a taşıyor değil mi?
Format attığınız zaman şimdi kullandığınız Windows için Windows.old oluşturur. Şu an silerseniz bir daha ulaşamazsınız diye biliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı