KingStannis
Hectopat

- Makaleler
 - 1

Arkadaşlar neredeyse 35 GB yer kaplıyor. Silersem bir sorun çıkar mı?

Silinmeli zaten.Arkadaşlar neredeyse 35 GB yer kaplıyor. Silersem bir sorun çıkar mı?
Bu mesajı okuduktan sonra aydınlandımWindows old dosyası nedir? Windows old, format atma veya Windows güncellemesi yapılması sonrası oluşturulan bir çeşit kurtarma klasörüdür. Bunu silmek için ayarlardan depolama bölümüne erişip geçici dosyalar kısmından "geçici Windows yüklemeleri"ni temizleyerek, silerek gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi Windows old dosyasının ne olduğunu açıkladığımıza göre bunun kullanıcının kişisel ihtiyaca bağlı olarak bundan kurtulmak isteyip istememesiyle alakalı olduğunu varsayabiliriz. O halde soralım; Windows old dosyasını silecek misiniz?
Arkadaşlar neredeyse 35 GB yer kaplıyor. Silersem bir sorun çıkar mı?
Ben silmeyeceğim. Geçen sene geri yükleme sayesinde bilgisayarı kurtarmıştım.
Anekdot: Eğer hali hazırda bir dosya kaybınız yoksa, işleminiz başarılı olduysa onun yerine sistem geri yükleme noktası oluşturarak daha az boyutla (daha doğrusu biraz da oluşturma sırasında sizin belirleyeceğiniz boyutla) mevcut dosyalarınızı yine koruyarak bunu yapabilirsiniz ki old klasörü zaten oluşmasından önceki işleme ait dosyaları tutar yani geri yükleme noktası ile daha güncel bir ana dönebilirsiniz.Ben silmeyeceğim. Geçen sene geri yükleme sayesinde bilgisayarı kurtarmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.