Bilgisayar topladım ama daha Windows lisansı almadım. Sağ altta "Windows'u etkinleştirin". Yazısı duruyor. Bu şekilde kullanmam sakıncalı olur mu?
İnternette lisans satan saçma isimli birçok site var ve hiçbirine güvenemiyorum. Lisans almam gerekiyorsa güvenilir bir site linki atar mısınız?
Bilgisayar topladım ama daha Windows lisansı almadım. Sağ altta "Windows'u etkinleştirin". Yazısı duruyor. Bu şekilde kullanmam sakıncalı olur mu?
İnternette lisans satan saçma isimli birçok site var ve hiçbirine güvenemiyorum. Lisans almam gerekiyorsa güvenilir bir site linki atar mısınız?
İlla lisans almana gerek yok. Etkinleştirmeden gül gibi kullanabilirsin. Sadece bazı şeyler kısıtlı ama normal düzgün kullanırsın. Temayı falan değiştiremezsin diye biliyorum lisans olmayınca.
En ucuz fiyat garantisi ile Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans'ta Windows 10 Lisanslarını satın alıp hemen teslim alabilirsiniz.
Adını söylemek istemediğim herkesin de bildiği online alışveriş sitelerinde kodunu anında teslim eden firmalar var.
Yıldızlarına bakarak satın alabilirsin.
Yıllar önce 10 TL'ye aldım hala kullanıyorum.
Etkinleştirmeden kullanmakta bir problem olmaz. Hazır yeri gelmiş reklamını yapayım bari, etkinleştirmeden ücretsiz olarak Linux kullanabilirsiniz belki.
Etkinleştirmeden kullanmakta bir problem olmaz. Hazır yeri gelmiş reklamını yapayım bari, etkinleştirmeden ücretsiz olarak Linux kullanabilirsiniz belki.