Windows Opera GX'te virüs buldu

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 266

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Windows Defender'dan bildirim gelmiş ve bende pek takmam genelde bir şey çıkmıyor veya eski virüs uyarılarını veriyor ama bu sefer böyle bir şey ile karşılaştım. Nasıl olduğunu bilmiyorum ve ne yapacağımı da bilmiyorum gerçek bir virüs mü yoksa yalandan bir uyarı mı? Bu arada direkt kaldır dedim.

Ekran görüntüsü 2025-03-08 163929.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Operayı virüs olarak görmemiş, daha önceden Opera'yı kullanıp bir dosya indirmişsiniz, indirdiğiniz dosyayı virüs olarak görüp silmiş. Hatta belki tam olarak da indirememiş olabilirsiniz Cache'den silmiş. Yani Operayı virüs olarak görmemiş.

Operayı virüs olarak görmemiş, daha önceden Opera'yı kullanıp bir dosya indirmişsiniz, indirdiğiniz dosyayı virüs olarak görüp silmiş. Hatta belki tam olarak da indirememiş olabilirsiniz Cache'den silmiş. Yani Operayı virüs olarak görmemiş.
Yani tam olarak herhangi bir sıkıntı var mı şuan için?

Yani tam olarak herhangi bir sıkıntı var mı şuan için?
Benim gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yok, virüsü bulup silmiş olarak görünüyor. Olay, bu dosya geçmişte indirilip çalıştırıldıysa ve şu an virüs siliniyorsa bu güne kadar yapması gereken kötü şeyleri zaten yapmıştır. O arada geçen sürede neler olup bittiğini bilmek zor.

Benim gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yok, virüsü bulup silmiş olarak görünüyor. Olay, bu dosya geçmişte indirilip çalıştırıldıysa ve şu an virüs siliniyorsa bu güne kadar yapması gereken kötü şeyleri zaten yapmıştır. O arada geçen sürede neler olup bittiğini bilmek zor.

Virüslü bir dosyanın inme olasılığı yok çünkü ben hiç öyle şeyler indirmedim bu hafta uygulama ve benzeri sadece bugün GIF indirmiştim sonra da iptal etmiştim onu bulmuş olabilir mi?

Tarih ve saat farklı zamanları gösteriyor, geçmişe ait bir şeyi silmiş.

Özür dilerim biraz geç fark ettim o zaman Steamtools'u (korsana destek yok) arkadaşıma atmak için indirmiştim Defender açık kaldığı için virüs bulmuştu desteğiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı