bozdag Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Daha önce macOS kurulum yapmaya çalıştım. BIOS default ayarı yapmama rağmen Boot olmuyor, Boot optionstan elle diski seçerek Windows açabiliyorum. Format harici çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Daha önce macOS kurulum yapmaya çalıştım. BIOS default ayarı yapmama rağmen Boot olmuyor, Boot optionstan elle diski seçerek Windows açabiliyorum. Format harici çözümü var mı?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 11 Mart 2021 #2 BIOS'tan boot sırasına Windows'u kurduğunuz diski ilk sıraya alarak sorunu çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS bozdag Hectopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 Enes3078 dedi: BIOS'tan boot sırasına Windows'u kurduğunuz diski ilk sıraya alarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım ama hiçbir disk gözükmüyor, diskler sadece elle seçim yerinde çıkıyor. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: BIOS'tan boot sırasına Windows'u kurduğunuz diski ilk sıraya alarak sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım ama hiçbir disk gözükmüyor, diskler sadece elle seçim yerinde çıkıyor.