Çözüldü Windows Otomatik Güncellemeyi İnaktif Hale Getirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Timmy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Windows 8 kullanıcısıyım. Daha önce 2 kere 8.1'e yükselttim sistemi ama iki sefer de sorunlarla karşılaştım.
Bir örneği burada: Windows 8.1 Güncellemesiyle Gelen Kapanmama Sorunu

Windows otomatik güncellemeyi inaktif hale getirmezsem, sistem 2 gün içinde kendi kendine 8.1'e yükselecek ve aynı sorunlarla karşılaşacağım. Bu yüzden windows 8'de kalmak istiyorum. Otomatik güncellemeleri nasıl iptal edebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada microsoft.com'da önerilen bir çözüm var.

Sağ ekrandan ayarlar>bilgisayar ayarlarını değiştir>windows uptade bölümüne gelince bu güncellemeleri düzenleyebileceğim bir panelden bahsediyor. Ama bende onun yerine şöyle bir şey var.

@Recep Baltaş @SypeR

S31sueM.png

Windows 8.1'e sadece Mağaza'dan yükseltebilirsiniz. Update üstünden yükseltme gerçekleşmiyor.

Eğer çok kapatmak istiyorsanız eğer Metro Arama yerine Windows Update yazın. Aralarında normal Update ikonuna sahip seçeneğe basın. Daha sonra yandaki panelden ayarlayabilirsiniz.

Windows tuşu + R bas, services.msc enterla, Windows otomatik güncelleştirmeleri bul ve devre dışı bırakıp hizmeti durdur.

Windows 8.1'e sadece Mağaza'dan yükseltebilirsiniz. Update üstünden yükseltme gerçekleşmiyor.

Eğer çok kapatmak istiyorsanız eğer Metro Arama yerine Windows Update yazın. Aralarında normal Update ikonuna sahip seçeneğe basın. Daha sonra yandaki panelden ayarlayabilirsiniz.
Sağ olun, denetim masasından otomatik güncellemeleri devre dışı bıraktım, yalnız yakın zamanda Windows 8 kullanmadığınızdan galiba, Windows 8.1 artık sadece mağazadan yüklenmiyor, bir zaman sonra kendi kendine güncellemeyle geliyor. Neden böyle ben de anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı