E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Bilgisayara girmeye çalışıyorum, bu çıkıyor ne yapmalıyım?
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #11 Donanıma mı birşey oldu yoksa sıfırlarsam geçer mi? Artı 0 Eksi
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #12 EZMAN01 dedi: Donanıma mı birşey oldu yoksa sıfırlarsam geçer mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, yeniden başlat. Sıkıntı yok merak etme. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: Donanıma mı birşey oldu yoksa sıfırlarsam geçer mi? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, yeniden başlat. Sıkıntı yok merak etme.
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #13 Ali998 dedi: Gerek yok, yeniden başlat. Sıkıntı yok merak etme. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatıyorum ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Gerek yok, yeniden başlat. Sıkıntı yok merak etme. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatıyorum ama olmuyor.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #14 EZMAN01 dedi: Yeniden başlatıyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklere gir, CMD'yi aç, sfc /scannow yaz. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: Yeniden başlatıyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklere gir, CMD'yi aç, sfc /scannow yaz.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #15 Ali998 dedi: Gelişmiş seçeneklere gir, CMD'yi aç, sfc /scannow yaz. Genişletmek için tıkla... Sistem iyi bir hasar almışsa sfc /scannow pek işe yaramıyor çok deneyimledim. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Gelişmiş seçeneklere gir, CMD'yi aç, sfc /scannow yaz. Genişletmek için tıkla... Sistem iyi bir hasar almışsa sfc /scannow pek işe yaramıyor çok deneyimledim.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #16 Arda KC dedi: Sistem iyi bir hasar almışsa sfc /scannow pek işe yaramıyor çok deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Adım adım gidelim, yoksa temiz kuruluma kadar yolu var. Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Sistem iyi bir hasar almışsa sfc /scannow pek işe yaramıyor çok deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Adım adım gidelim, yoksa temiz kuruluma kadar yolu var.
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #17 Ali998 dedi: Gelişmiş seçeneklere gir ,CMD'yi aç, sfc /scannow yaz. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: Gelişmiş seçeneklere gir, CMD'yi aç, sfc /scannow yaz. Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz dimi pek anlamıyorum bu konulardan? Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Gelişmiş seçeneklere gir ,CMD'yi aç, sfc /scannow yaz. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: Gelişmiş seçeneklere gir, CMD'yi aç, sfc /scannow yaz. Genişletmek için tıkla... Bişey olmaz dimi pek anlamıyorum bu konulardan?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #18 EZMAN01 dedi: Bişey olmaz dimi pek anlamıyorum bu konulardan? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz. Artı 0 Eksi
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #19 EZMAN01 dedi: Bişey olmaz dimi pek anlamıyorum bu konulardan? Genişletmek için tıkla... Bu daha çok oluşan hataları düzeltmek için ama ömrümde pek işe yaradığını görmedim ama bir deneyin. Umarım sisteminizde loglar duruyordur durmuyorsa bir işe yaramaz. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: Bişey olmaz dimi pek anlamıyorum bu konulardan? Genişletmek için tıkla... Bu daha çok oluşan hataları düzeltmek için ama ömrümde pek işe yaradığını görmedim ama bir deneyin. Umarım sisteminizde loglar duruyordur durmuyorsa bir işe yaramaz.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #20 Arda KC dedi: Bu daha çok oluşan hataları düzeltmek için ama ömrümde pek işe yaradığını görmedim ama bir deneyin. Umarım sisteminizde loglar duruyordur durmuyorsa bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... DISM çok işe yarıyor, olmazsa onları deneyin @EZMAN01: DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Bu daha çok oluşan hataları düzeltmek için ama ömrümde pek işe yaradığını görmedim ama bir deneyin. Umarım sisteminizde loglar duruyordur durmuyorsa bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... DISM çok işe yarıyor, olmazsa onları deneyin @EZMAN01: DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth