E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Bilgisayara girmeye çalışıyorum, bu çıkıyor ne yapmalıyım?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #41 Sefa70 dedi: [CODE title="Kodlar"]Dism /online /cleanup-image /scanhealth Dism /online /cleanup-image /restorehealth chkds. SFC /scannow[/CODE] Uygulayın. Zaten checkhealth yerine scanhealth yapmayı daha doğru buluyorum ben. Genişletmek için tıkla... DISM.log diye dosyalar var sistemde. Onlar silindiği zaman bulamıyor. Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: [CODE title="Kodlar"]Dism /online /cleanup-image /scanhealth Dism /online /cleanup-image /restorehealth chkds. SFC /scannow[/CODE] Uygulayın. Zaten checkhealth yerine scanhealth yapmayı daha doğru buluyorum ben. Genişletmek için tıkla... DISM.log diye dosyalar var sistemde. Onlar silindiği zaman bulamıyor.
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #42 Ne yapacağımı anlamadım birisi yazacaklarımı sırayla alt alta yazabilir mi? Artı 0 Eksi
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 26 Şubat 2021 #43 EZMAN01 dedi: Ne yapacağımı anlamadım birisi yazacaklarımı sırayla alt alta yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazdığım kodları sırasıyla uygulayın. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: Ne yapacağımı anlamadım birisi yazacaklarımı sırayla alt alta yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazdığım kodları sırasıyla uygulayın.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #44 Sefa70 dedi: [CODE title="Kodlar"]Dism /online /cleanup-image /scanhealth Dism /online /cleanup-image /restorehealth chkdsk SFC /scannow[/CODE] Uygulayın. Genişletmek için tıkla... chkdsk aklıma gelmemişti, mantıklı. Sefa70 dedi: Yazdığım kodları sırasıyla uygulayın. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow chkdsk Bunlar hepsi. Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: [CODE title="Kodlar"]Dism /online /cleanup-image /scanhealth Dism /online /cleanup-image /restorehealth chkdsk SFC /scannow[/CODE] Uygulayın. Genişletmek için tıkla... chkdsk aklıma gelmemişti, mantıklı. Sefa70 dedi: Yazdığım kodları sırasıyla uygulayın. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow chkdsk Bunlar hepsi.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 26 Şubat 2021 #45 Ali998 dedi: chkdsk aklıma gelmemişti, mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sistem normal olarak yeniden başlasa chkdsk /f /r çok daha iyi. Ali998 dedi: chkdsk aklıma gelmemişti, mantıklı. Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow chkdsk Bunlar hepsi. Genişletmek için tıkla... /scanhealth kullanılıcaksa chechhealtha çok gerek yok aslında. Ayrıca sfc /scannow en son kullanılsa daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: chkdsk aklıma gelmemişti, mantıklı. Genişletmek için tıkla... Sistem normal olarak yeniden başlasa chkdsk /f /r çok daha iyi. Ali998 dedi: chkdsk aklıma gelmemişti, mantıklı. Kod:Panoya kopyala DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow chkdsk Bunlar hepsi. Genişletmek için tıkla... /scanhealth kullanılıcaksa chechhealtha çok gerek yok aslında. Ayrıca sfc /scannow en son kullanılsa daha iyi olur.
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #46 İlk yazdığım komutta bunu dedi. Artı 0 Eksi
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #47 EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Sefa70 dedi: Sistem normal olarak yeniden başlasa chkdsk /f /r çok daha iyi. /Scanhealth kullanılıcaksa chechhealtha çok gerek yok aslında. Ayrıca sfc /scannow en son kullanılsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne dedim ben? EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Sistemi sıfırlamaya geçin yavaş yavaş. Bence. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Sefa70 dedi: Sistem normal olarak yeniden başlasa chkdsk /f /r çok daha iyi. /Scanhealth kullanılıcaksa chechhealtha çok gerek yok aslında. Ayrıca sfc /scannow en son kullanılsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne dedim ben? EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Sistemi sıfırlamaya geçin yavaş yavaş. Bence.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #48 Sefa70 dedi: Sistem normal olarak yeniden başlasa chkdsk /f /r çok daha iyi. /scanhealth kullanılıcaksa chechhealtha çok gerek yok aslında. Ayrıca sfc /scannow en son kullanılsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynı komutu emin olmak için iki kere yazmak gibi olsun diye ikisini de koydum, zaten adam yeniden başlatında sfc /scannow'ı yeniden çalıştırtcaktım. EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Log silinmiş, Bad Sector olabilir, diğer komutları çalıştırın. Umarım Soft Bad Sector'dür, yoksa işiniz zor. Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: Sistem normal olarak yeniden başlasa chkdsk /f /r çok daha iyi. /scanhealth kullanılıcaksa chechhealtha çok gerek yok aslında. Ayrıca sfc /scannow en son kullanılsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynı komutu emin olmak için iki kere yazmak gibi olsun diye ikisini de koydum, zaten adam yeniden başlatında sfc /scannow'ı yeniden çalıştırtcaktım. EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Log silinmiş, Bad Sector olabilir, diğer komutları çalıştırın. Umarım Soft Bad Sector'dür, yoksa işiniz zor.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #49 Ali998 dedi: Aynı komutu emin olmak için iki kere yazmak gibi olsun diye ikisini de koydum, zaten adam yeniden başlatında sfc /scannow'ı yeniden çalıştırtcaktım. Log silinmiş, Bad Sector olabilir, diğer komutları çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Temizlik programı kullanıyorsa onlar siliyor bu logları söyliyimde şimdiden. EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Temizlik programı kullanıyor muydunuz? Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Aynı komutu emin olmak için iki kere yazmak gibi olsun diye ikisini de koydum, zaten adam yeniden başlatında sfc /scannow'ı yeniden çalıştırtcaktım. Log silinmiş, Bad Sector olabilir, diğer komutları çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Temizlik programı kullanıyorsa onlar siliyor bu logları söyliyimde şimdiden. EZMAN01 dedi: İlk yazdığım komutta bunu dedi.Eki Görüntüle 896983 Genişletmek için tıkla... Temizlik programı kullanıyor muydunuz?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #50 Arda KC dedi: Temizlik programı kullanıyorsa onlar siliyor bu logları söyliyimde şimdiden. Temizlik programı kullanıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama Ccleaner kullanılıyor genelde ve Ccleaner default olarak log silmiyor, çoğu kişi o seçeneği de seçmiyor zaten. Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Temizlik programı kullanıyorsa onlar siliyor bu logları söyliyimde şimdiden. Temizlik programı kullanıyor muydunuz? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama Ccleaner kullanılıyor genelde ve Ccleaner default olarak log silmiyor, çoğu kişi o seçeneği de seçmiyor zaten.