E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Bilgisayara girmeye çalışıyorum, bu çıkıyor ne yapmalıyım?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #51 Ali998 dedi: Olabilir ama Ccleaner kullanılıyor genelde ve Ccleaner default olarak log silmiyor, çoğu kişi o seçeneği de seçmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Wise care falan kurduysa silmiştir adım gibi eminim. EZMAN01 dedi: Ne yapacağımı anlamadım birisi yazacaklarımı sırayla alt alta yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla uğraşmayın sistemi sıfırlayın bence. En başa dönüp bu bilgisayarı sıfırla diyerek ilerleyin. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Olabilir ama Ccleaner kullanılıyor genelde ve Ccleaner default olarak log silmiyor, çoğu kişi o seçeneği de seçmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Wise care falan kurduysa silmiştir adım gibi eminim. EZMAN01 dedi: Ne yapacağımı anlamadım birisi yazacaklarımı sırayla alt alta yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla uğraşmayın sistemi sıfırlayın bence. En başa dönüp bu bilgisayarı sıfırla diyerek ilerleyin.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #52 Arda KC dedi: Wise care falan kurduysa silmiştir adım gibi eminim. Fazla uğraşmayın sistemi sıfırlayın bence. En başa dönüp bu bilgisayarı sıfırla diyerek ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal Bad Sector var, Low level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından Soft Bad Sector ise temizlenmiş olur. Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Wise care falan kurduysa silmiştir adım gibi eminim. Fazla uğraşmayın sistemi sıfırlayın bence. En başa dönüp bu bilgisayarı sıfırla diyerek ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal Bad Sector var, Low level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından Soft Bad Sector ise temizlenmiş olur.
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #53 Arda KC dedi: Ne dedim ben? Sistemi sıfırlamaya geçin yavaş yavaş. Bence. Genişletmek için tıkla... Öyle bir program indirmedim. Ali998 dedi: Olabilir ama Ccleaner kullanılıyor genelde ve Ccleaner default olarak log silmiyor, çoğu kişi o seçeneği de seçmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: Yüksek ihtimal Bad Sector var, Low level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından Soft Bad Sector ise temizlenmiş olur. Genişletmek için tıkla... Soft Bad Sector nedir? Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Ne dedim ben? Sistemi sıfırlamaya geçin yavaş yavaş. Bence. Genişletmek için tıkla... Öyle bir program indirmedim. Ali998 dedi: Olabilir ama Ccleaner kullanılıyor genelde ve Ccleaner default olarak log silmiyor, çoğu kişi o seçeneği de seçmiyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: Yüksek ihtimal Bad Sector var, Low level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından Soft Bad Sector ise temizlenmiş olur. Genişletmek için tıkla... Soft Bad Sector nedir?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #54 Ali998 dedi: Yüksek ihtimal bad sector var, Low Level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından soft bad sector ise temizlenmiş olur. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: Yüksek ihtimal bad sector var, Low Level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından soft bad sector ise temizlenmiş olur. Genişletmek için tıkla... Bad sector olsa mavi ekran verir direk bence. EZMAN01 dedi: Öyle bir program indirmedim. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde ne tür yazılımlar vardı bu arada muabbet ederken bence siz yavaş yavaş sıfırlayın sistemi. Artı 0 Eksi
Ali998 dedi: Yüksek ihtimal bad sector var, Low Level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından soft bad sector ise temizlenmiş olur. Genişletmek için tıkla... Ali998 dedi: Yüksek ihtimal bad sector var, Low Level format atıp temiz kurulum en mantıklısı, en azından soft bad sector ise temizlenmiş olur. Genişletmek için tıkla... Bad sector olsa mavi ekran verir direk bence. EZMAN01 dedi: Öyle bir program indirmedim. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde ne tür yazılımlar vardı bu arada muabbet ederken bence siz yavaş yavaş sıfırlayın sistemi.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #55 EZMAN01 dedi: Öyle bir program indirmedim. Genişletmek için tıkla... Diğer komutları yazın, chkdsk çoğu Soft Bad Sector'ü düzeltiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: Öyle bir program indirmedim. Genişletmek için tıkla... Diğer komutları yazın, chkdsk çoğu Soft Bad Sector'ü düzeltiyor diye biliyorum.
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #56 Arda KC dedi: Bad sector olsa mavi ekran verir direk bence. Sisteminizde ne tür yazılımlar vardı bu arada muabbet ederken bence siz yavaş yavaş sıfırlayın sistemi. Genişletmek için tıkla... Ne tür yazılımlar silebilir? Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Bad sector olsa mavi ekran verir direk bence. Sisteminizde ne tür yazılımlar vardı bu arada muabbet ederken bence siz yavaş yavaş sıfırlayın sistemi. Genişletmek için tıkla... Ne tür yazılımlar silebilir?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #57 Arda KC dedi: Bad sector olsa mavi ekran verir direk bence. Genişletmek için tıkla... Eğer yazmaya çalışsa evet, ama okumaya çalışınca vermiyor diye biliyorum. Tanıyamadığı dosya sistemini okuması gibi, ama önemli bir data yazılmaya çalışınca ve beceremeyince haliyle BSOD. Artı 0 Eksi
Arda KC dedi: Bad sector olsa mavi ekran verir direk bence. Genişletmek için tıkla... Eğer yazmaya çalışsa evet, ama okumaya çalışınca vermiyor diye biliyorum. Tanıyamadığı dosya sistemini okuması gibi, ama önemli bir data yazılmaya çalışınca ve beceremeyince haliyle BSOD.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Şubat 2021 #58 EZMAN01 dedi: Ne tür yazılımlar silebilir? Genişletmek için tıkla... Sistem uçurma yazılımları antivirüs yazılımlarının yanında gelen temizlik bölümleri türlü yazılımlar silebilir 360 TS kullandınız mı? Artı 0 Eksi
EZMAN01 dedi: Ne tür yazılımlar silebilir? Genişletmek için tıkla... Sistem uçurma yazılımları antivirüs yazılımlarının yanında gelen temizlik bölümleri türlü yazılımlar silebilir 360 TS kullandınız mı?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #59 EZMAN01 dedi: Ne tür yazılımlar silebilir? Genişletmek için tıkla... Ccleaner, Wise Care vb. Artı 0 Eksi
KS KS E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #60 Mikrofunun sesi az geliyor diye equlaizer apo ve peace programını indirdim ondan olabilir mi? Arda KC dedi: Sistem uçurma yazılımları antivirüs yazılımlarının yanında gelen temizlik bölümleri türlü yazılımlar silebilir 360 TS kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ama Kaspersky indirmiştim. Artı 0 Eksi
Mikrofunun sesi az geliyor diye equlaizer apo ve peace programını indirdim ondan olabilir mi? Arda KC dedi: Sistem uçurma yazılımları antivirüs yazılımlarının yanında gelen temizlik bölümleri türlü yazılımlar silebilir 360 TS kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ama Kaspersky indirmiştim.