Kısıtlamış olursun.
iPad Air 4 kullanıyorum 1 yıldır. Bildiğim soruların cevabını vereyim.
Tarayıcı konusunda birden fazla sekme kullanmaya genelde ihtiyaç duymuyorum ancak kullanıcak olursam çok da verimli olacağını düşünmüyorum.
WP Web'i dosya aktarımı ve telefona uzak olduğum bazı zamanlar hariç neredeyse hiç kullanmıyorum ancak sanmıyorum arkaplanda sürekli açık kalacağını.
Karanlık mod olsun reklam engelleyici olsun eklentiler iPadOS 15 ile geldi. Video speed controllerı bilmiyorum. Ayrıca olanlar da iş görüyorlar ancak windowstakiler kadar sağlam mıdır bilmiyorum.
Notion iPadde ne app olarak ne web sayfası olarak çok bir işe yaramaz bence. Blokları yanyana koyamıyorsun en basitinden iki versiyonda da.
Reddit'in masaüstü sürümü gayet güzel çalışır. Mobil bir cihazdaki en iyi tarayıcıya sahip olduğunu düşünüyorum iPadlerin.
Youtube da tarayıcıda tabiki çalışır ancak uygulamasına alıştıktan sonra tarayıcı versiyonu çok da çekici gelmiyor. Uygulaması iPadde kullanmak için çok daha rahat.
Kısacası iPad, mobil cihazlar arasından bilgisayar deneyime en yakın deneyimi sunan olsa da direkt olarak yoğun bir windows kullanımından iPade geçmek zorlar seni çünkü her ne kadar güzel olsa da sonuçta hâlâ bir tablet.