Windows PC'de etkinleştirme uyarısı

Hocam o kodlar KMS sunucusu kodları. CMD'den bağlanıyorsunuz onlara. Benim tavsiyem 50 liraya Retail key alın Microsoft hesabınıza bağlansın ömür boyu kullanın. Veri güvenliğiniz 50 liradan daha önemli.

Windows 10 cihazımda birdenbire açtığımda Windows etkinleştir yazısı geldi. CMD'den kod falan girsem de olmuyor. Sorun çözmeye girdiğimde internete bağlandığınızdan emin olun falan diyor ne yapabilirim?

Forumdaki HWID yöntemi daha iyi ücretsiz hem.

50 liraya key alıp ömür boyu %100 güvenlikle kullanmak varken 3.parti hiçbir şey istemem ben. İsteyen kullansın onun bileceği iş

50 liraya key alıp ömür boyu %100 güvenlikle kullanmak varken 3.parti hiçbir şey istemem ben. İsteyen kullansın onun bileceği iş.

Konuyu okudun mu? Keyleri Microsoft Windows 7'den Win'10a geçmek için veriyor.

Tamamda benim dediğim yöntem ücretsiz. Korsanda değil. Windows 10 desteği 2025'te bitiyor zaten.

2 yıla ne olur ona o zaman bakarız. Hem kimsenin kolay kolay 11'e geçeceğini sanmıyorum. Desteği bile uzatabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…