Windows pencere yöneticisi fazla kaynak kullanıyor

adyiemaz

Centipat
Daha fazla  
2.5GB RAM'e kadar çıkıyor, yeniden başlatınca birkaç saatliğine 100 MB'larda takılıyor ama yine fırlıyor, internetteki çoğu çözümü denedim lütfen virüs taraması, format, CMD'den şu komutu yaz bekleler ile gelmeyin.
i5 9300G 8 GB RAM GTX1650.

1601985458213.png

bence windows işletim sistemiyle alakalıdır. Arkaplanda birşeyler yapmaya çalışıyordur update olabilir. Eğer tüm güncelleştirmeler yapılmış olduğu halde böyle yapıyorsa msconfig ile başlangıçta çalışan uygulamarı devredışı bırakıp yeniden başlayıp deneyin.

Format at düzelir 😅😅 valla bilgisayar yanımda olsa kurcala kurcalaya illa bulurdum ama uzaktan olunca elden pek birşey gelmiyor. Daha önce ben karşılaşmamıştım. İsterseniz Alpemix ile bağlanıp deneyebilirim.

ramlaı sök tak yap slotları falan değiştirip yada tek ram ile falan dene bakalım ne olur?
Garanti bozasım yok,windows ve framework güncelledim ve intel ve nvidia denetim masasını sadece performansa aldım 6saattir bi sorun yok şimdilik inş geçmiştir
Erken konuşmuşum...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı