Windows Pencere Yöneticisi RAM sorunu

aqwe5678

Centipat
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
14
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bilgisayara format attım ve bu sorunla karşı karşıyayım. Daha önce olmamıştı hiç böyle birşey dwm.exe isimli program 3gb ram kullanıyor gittikçe artmaya da devam ediyor. Ayrıca bilgisayardaki tüm driver'lar güncel durumda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 46
  • ram.png
    ram.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bende de aynı sorun vardı bir virüs olabiliceğini vs. düşündüğüm için format atmıştım ve düzelmişti.
 
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bilgisayara format attım ve bu sorunla karşı karşıyayım. Daha önce olmamıştı hiç böyle bir şey dsm.exe isimli program 3GB RAM kullanıyor gittikçe artmaya da devam ediyor. Ayrıca bilgisayardaki tüm Driver'lar güncel durumda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistemini belirtir misin? Bir de Windows 10'un hangi sürümünü kullanıyorsun.
 
Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce bilgisayara format attım ve bu sorunla karşı karşıyayım. Daha önce olmamıştı hiç böyle birşey dsm.exe isimli program 3gb ram kullanıyor gittikçe artmaya da devam ediyor. Ayrıca bilgisayardaki tüm driver'lar güncel durumda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Masaüstü pencere yöneticisi'nin o kadar RAM yemesi normal değil. Virüs bulaşmış olabilir.
 
i5 7300hq 16gb ram 1050ti asus laptop. windows 10 pro kullanıyorum. ayrıca az önce görev yöneticisinin ayrıntılar tabından baktım bu dwm.exe'nin
Ekran Alıntısı.PNG
kullanıcı adı DWM-3 olarak geçiyor bu normal mi acaba
***
dwm.exe yi sonlandırdım kendi kendine yeniden başladı şuanda 40-50mb arasında geziyor. Kaspersky ile de tam tarama yaptım bir sıkıntı yok sizce tekrar format atmalı mıyım
 
Son düzenleme:
i5 7300HQ 16 GB RAM 1050 Ti ASUS laptop. Windows 10 Pro kullanıyorum. Ayrıca az önce görev yöneticisinin ayrıntılar tabından baktım bu dwm.exe'ninEki Görüntüle 677525 kullanıcı adı dwm-3 olarak geçiyor bu normal mi acaba?
***
dwm.exe yi sonlandırdım kendi kendine yeniden başladı şu anda 40-50 MB arasında geziyor. Kaspersky ile de tam tarama yaptım bir sıkıntı yok sizce tekrar format atmalı mıyım.

Bir denemeni tavsiye ederim. Bende kendi laptopuma Windows 10'u formatlayacağım.
Her Windows denedim bugüne kadar. Windows 8 normal, embedded, Windows 10 Lite, performance, Extreme, normal gibi diyarları geziyorum. Hala da devam ediyorum. Bundan yıllar sonra bile yazılım dünyasını Linux'ları, Windows'ları gezeceğim. Benden ileride gelip sistemine göre Windows veya Linux tavsiye etmemi istersen seve seve yardım ederim. İnşallah sorununuz çözülür.
 
@Merttr5530 peki o zaman tavsiyenizi alayım çünkü linux kuracağım gibi duruyor fedora ve ubuntu arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz ve neden. hangisinin driver desteği benim sistemim için uyumlu olur, oyun oynama gibi bir amacım yok zaten.
 

Geri
Yukarı