Doğrudur ama Black güncellemesi sonrası şikayetçi olan bir sürü insan görmüştüm internette. Kamera kötü çekmeye başladı , telefon donmaya başladı , SIM kart okumuyor falan gibisinden. İnşallah bir sorunla karşılaşmam. Bu arada videoları bulamadım. Link atarsan sevinirim.
Ben kamera dışında sorun yaşayan görmedim. Gerçi kamera kullanmayı bilmeyen adam 1020'de bile şikayet ediyor. Otomatik modda her kamerada sorunlar olabilir. Ben kişisel sıkıntılar dışında 8.1'in hiçbir cihazda genel bir sıkıntıya yol açacağını düşünmüyorum.
Teşekkür ederim. Video'da ki telefon 4.5 inç 'den fazla değildir diye tahmin ediyorum. 3 kolon özelliği bu telefonda bile varsa L625'de de olur herhalde.
O zaman büyük ihtimal ile 3 kolon gelir benim telefona. Ayriyetten ben arka planı beğenmedim. Çok kötü olmuş. Arka plan resmi bence siyah ve beyaz olan yere koyulmalıydı.
O yüzden resmi güncellemeyi beklemek gerek. 512 MB RAM ile sorun olması imkansız. Nokia'nın tanıttığı ilk 8.1 işletim sistemli telefonlarda (630 ve 635) 512 MB RAM var. Ama belki önizleme sürümünde sorunlar olabilir.