Windows Phone 8.1 Sonrası Performans

Bendekinde performans denilecek bir şey yok. Şarj süreleri çok kötü gerçekten oyunlarda gayet iyi ama çok şarj yiyor onlarda da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazada büyük uygulamalar (mc 4, temple run 2 vs) gibi oyunlar gözükmüyor, ama oyun oynamayacaksan yeterli.

Sonuç olarak yükledim kurdum telefonda menü geçişleri hızlandı, oyun performansı düştü, yazılım donanımın %99 unu kullanması gerekirken maks %96sını kullanıyor, görev yöneticisinden tarayıcıya tıkladığımızda kasılarak açılıyor telefon yük altındayken bildirim ekranı hafif bir kasılma ile geliyor.

Oyunları sd karta taşıdım çok kasma oluyor. L820 kullanıyorum 8.1 den once hiç kasma yoktu. Acaba sd kartın okuma/yazma hızı duşuk olduğu için mi boyle oldu?

Nasıl bir kasmalar meydana geliyor açıkca söylersen çünkü bendede L820 var fakat hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. sd kartla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Lumia 1320 aldım. Windows 8 işletim sistemi var. Windows 8.1 ' e nasıl yükseltebilirim? (yasal bir şekilde)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı