Windows Phone almalı mıyım?

umtouzdoa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdilerde android bir akıllı telefon kullanıyorum. Ancak telefonum eskidi artık kasmaya başladı. Ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Ancak bu sefer ki telefonumun android değil windows phone olmasını istiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? Aklımdaki telefon Nokia Lumia 930

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL ye kadar satın alma gücüm var.WP nun hoşuma giden yanları internet hakkın yokken navigasyonun çalışması ve haritaların ücretsiz olması. Aynı zaman WP nun menüsü beni kendine çeken özellikleri.

Sakın bulaşmayın WP'ye. Eğer bütçeniz çok düşük ise Zenfone 4 alın. :)
Arkadaş Lumia 930 diyor. Demek ki bütçesi yüksek. Her telefon alana asus zenfone 4 önermeyi bırakalım lütfen.

2000 TL ye kadar satın alma gücüm var.WP nun hoşuma giden yanları internet hakkın yokken navigasyonun çalışması ve haritaların ücretsiz olması aynı zaman WP nun menüsü beni kendine çeken özellikleri
Bende Lumia 525 ve 625 var navigasyondan çok memnunum. Arabadaki navigasyonu kullanmayı bıraktım. Lumia 930 Windows ekosistemi için çok güçlü bir cihaz, sizi uzun seneler idare edecektir.

Evet bencede WP almalıyım. Tek sıkıntım uygulama azlığı ve uygulamaların Android ve İOS a göre daha geç çıkması.

Uygulama açılma sürelerinde bir sıkıntı yok. Uygulama azlığı tabi ki sorun. Ama günlük işler için yeterince uygulama var. Oyun tarafına gelirsek. Ben akıllı telefonlar çıktığında telefondan oyun oynuyordum. Ama bir süre sonra baktım telefon oyunları beni tatmin etmiyor. Çoğu gereksiz vakit kaybı ve büyük kısmı uygulama içi satın almalarla dolu. O yüzden Windows Phone alırken oyun eksikliğini hiç kafama takmadım. Telefonda düşünmeyi gerektiren oyunları daha çok seviyorum. Satranç, Sudoku, Solitaire vs. O tip oyunları da çok rahat bir şekilde bulabiliyorum. Telefonu aldığım günden beri marketin kalitesinin giderek arttığını size söyleyebilirim. Windows 10 ile beraber tablete yazılmış uygulamalara da erişebileceğimiz için kalite daha da artacaktır.

Ahmet bey şuan itibariyle WP bana daha sıcak geldi.WP store girdim ve sizinde söylediğiniz gibi günlük kullanım için tüm uygulamalar var.Ve birde GooglePlayStore gibi içerisi çöplük gibi değil.Her uygulamada 1-2 tane var.Bence uygulama azlığıda o yüzden

Bence WP Store'de o kadar da oyun olmasına gerek yok. Google Play Store'ye bakıyorum, saçma saçma oyunlar. Bir tane araba yazıyorsun 1000 tane araba oyunu çıkıyor. Arasında 2-3 tane güzel oyun var sadece. Bence o kadar da büyük bir eksiklik değil oyunların az olması. Ama 2000 TL bütçen varsa bir de iPhone'lere bak derim.

Berat Bey aslında iphone da cazip geliyor ama WP da beni çeken şeyler var mesala
1-Ana menü tasarımı
2-Ücretsiz Navigasyon ve ücretsiz harita (internet olmasa bile kullanabiliyorsun)
3-Lumia 930 tasarım olarak çok güzel ve hoşuma gidiyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı