Windows Phone Dondu

Hiç bir fikrim yok . Lumia 820 cihazı kullanmaktayım . Böyle bir sorunla karşılaşmadım . Kullandığınız uygulamaların güncellemelerini denetleyin . Sonrasında ise sistem güncellemelerini denetleyin . Böyle sorunlar uygulamaların yeni sürümü çıktığında eski sürümlerin hata vermelerine neden olabiliyor . Telefonunuzun şimdiki halini bize aktarırsanız sevinirim .
Uygulama Güncelleme :Mağaza/Seçenekler/Ayarlar/Güncelleme olup olmadığını güncelle .

Son durumu ana mesajda da belirteceğim burada da belirteyim;Telefonun şarjı bitti daha sonra NOKIA yazısı geldi ve şarj dolum işareti yaklaşık 5-10 sn kadar gözüktü daha sonra ekranda bir parlaklık var evet ama ne bir Windows işareti nede başka birşey çıktı.

Ve mutlu haber değerli arkadaşlar telefonumu açmış bulunmaktayım! @Berkant Ayhan Karabudak nickli arkadaşında dediği gibi şarjının bitmesini bekledim şarja taktım ve şuan açık.Özellikle Berkant RaTeD02 arkadaşlarımın yanında bu konuya mesaj atan tüm bilgili dostlarıma teşekkürlerimi sunmaktayım yalnız bir sorum var.Ben bu olayda sinirlendim ve arka kapağı attım sanırım güç tuşu kırıldı telefonda fotoğraf ile güç tuşunun yerini değiştirme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…