Windows Phone Win JR nasıldır?

Volume10

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Windows phone yeni bir telefon tanıtımını sunmuş. Çok ilgimi çekti. Yurtdışından uygun fiyatlı bir telefon getittireceğim. Acaba bu telefon ne ölçüde ihtiyaçları karşılar bilginiz varmıdır? Daha önce windows işletim sistemi telefon kullanmıştım ama memnun değildim. Whatsapp bile yüklenmiyordu. Bu telefonda öyle problemler yaşarmıyım?

Win JR bilgi: BLU'nun ilk WP cihazı Win JR! Son Dakika Haberleri, Haberkip.com | Spor, Ekonomi, Magazin, Teknoloji, Sağlık, Video

Program olarak çok sıkıntı çekmezsin artık mağaza iyice gelişti. Ama almak istediğin telefonun özellikleri çok düşük diye biliyorum o telefonu almanı önermem ben o yüzden.

Başka modeller pek cezbedici gelmedi bu telefondan almasını soyledım yakınıma. Artık şansıma bakalım nasıl çıkarsa :d para odemeyecegım nasıl olsa.

Bahsettiğin cihazda pek bi özellik yok açıkcası snapdragon 200'le WP'de bile bir zaman sonra sorun yaşarsın. 1 Gb Ram'ı olan bir cihaz düşün istersen bu sayede uygulama marketindeki bütün uygulamaları görüp uygulamanın az olmadığının farkına varırsın. L730 ve L830'a bir göz at derim. L730'un çıkış fiyatı yanlış hatırlamıyosam 299 dolar gibi bir rakamdı.

Demeyin ya :S siparişi verdim şimdi vazgectım baska telefon ıstıyorum dıyemem sanırım. Şansımıza artık. teşekkürler.

L530'da Snapdragon 200'le çıkıyor yanılmıyorsam. Biraz kasmalar olur diye düşünüyorum oyunlarda falan yalnız telefon açısından pek bir sorun yine de yaşamassın. Hayırlı olsun yeni cihazın :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı