Windows Phone Windows 8.1'e nasıl geçmeliyim?

Bence şu saatten sonra kurcalama. Zaten birkaç gün sonra güncellemenin resmi dağıtımı başlayacak.
Hiç inanmıyorum bazı sitelerde hala 2 ay kaldığı söyleniyor. Bazıların da 1 hafta yani bunlar yalan.

Bu saaten sonra yüklemek pek anlamlı değil çünkü telefonunuzu garanti dışında bırakacaksınız bu sürüm geliştiricilere deneyip hataların üstesinden gelmeleri, nasıl geldiklerini öğrenmek ve Microsoft'u bilgilendirmeleri için dağıtıldı yani demem o ki bu sürümle normal kullanıcıların şikayetleri oluyor.Bu şikayetlere göz atarsak, bataryanın çabuk bitmesi, telefonun ısınması arada bir donması, kendiliğinden reset atması gibi sorunlar ortaya çıkıyor.Zaten yakın zamanda kararlı sürüm çıkacaktır ama yok illa yükleyeceğim derseniz size kısa bir şekilde anlatayım.
Telefonunuza mağazadan Preview For Developers uygulamasın indirin daha sonra bir app studio hesabı açın, preview for develeoper'a girip next next diyerek geçin size bir yerde app studio hesabınızın mailini ve şifresini isteyecek bu istediklerini yazdıktan sonra next deyin success diyecek bundan sonra ayarlardan güncellemeleri denetle demeniz yeterli 2 küçük güncelleme sonrası 8.1'in bulunduğu büyük güncelleme gelecektir.İyi forumlar.

Çok basit ve 2 dk almicak bir işlem anlatıyorum. İlk önce bu siteye gir dostum Windows App Studio - Microsoft Start new project'e tıkla sonra açılan sayfada telefonunda kullandığın hotmail adresini gir bu adım bu kadar. Bundan sonra telefonun uygulama marketinden Prewiew For Devolopers uygulamasını indir çıkan adımları okeyle geç bütün adımları yapdıkdan sonra telefonun ayarlar kısmına girip normal telefonu günceller gibi güncelliyiceksin dikkat et yanlız telefon 3 kere güncellenicek ilk ikisi ön güncelleme 3. sünde w8.1 olucak 45 dakika falan suruyor (L520).

W8.1 de nasıl dersen çok süper telefon baştan aşşağı değişiyor hızlanıyor şarj konusuna gelince pek bir düşüş yaşamıyorsun benim kullandıgım 520 1 günü rahat çıkarıyor.

Bu saaten sonra yüklemek pek anlamlı değil çünkü telefonunuzu garanti dışında bırakacaksınız bu sürüm geliştiricilere deneyip hataların üstesinden gelmeleri, nasıl geldiklerini öğrenmek ve Microsoft'u bilgilendirmeleri için dağıtıldı yani demem o ki bu sürümle normal kullanıcıların şikayetleri oluyor.Bu şikayetlere göz atarsak, bataryanın çabuk bitmesi, telefonun ısınması arada bir donması, kendiliğinden reset atması gibi sorunlar ortaya çıkıyor.Zaten yakın zamanda kararlı sürüm çıkacaktır ama yok illa yükleyeceğim derseniz size kısa bir şekilde anlatayım.
Telefonunuza mağazadan Preview For Developers uygulamasın indirin daha sonra bir app studio hesabı açın, preview for develeoper'a girip next next diyerek geçin size bir yerde app studio hesabınızın mailini ve şifresini isteyecek bu istediklerini yazdıktan sonra next deyin success diyecek bundan sonra ayarlardan güncellemeleri denetle demeniz yeterli 2 küçük güncelleme sonrası 8.1'in bulunduğu büyük güncelleme gelecektir.İyi forumlar.
Garanti dışı kalması durumunu nerden çıkardınız ben güncelledim şuan garantili.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı