Çözüldü Windows pın nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

acar92

Hectopat
Dostlar, bu durumdan iyice sıkıldım artık, uyku moduna alınca veya başka bir şey yapınca her zaman karşıma şu pın saçmalığı geliyor, Microsoft hesabım kalsın ama bilgisayara girerken izin falan istemesin artık bu durumdan sıkıldım. Uyku modunu açtığımda her zaman telefonunuzdaki uygulamadan izin verin diye ekran çıkıyor. Ben bununla uğraşmak istemiyorum, nasıl hiçbir şey açmadan direkt bilgisayarı açabilirim?

Pın ve şifre yok bu arada bilgisayarı açtığımda direkt giriyor ama uyku moduna aldıktan sonra telefon izni ya da pın oluşturun diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uykuya aldığında pin istemesin ayarı var sadece kapanıp açıldığında pin isteyecek sekilde ayarlayabilirsin.

Uykuya aldığında pin istemesin ayarı var sadece kapanıp açıldığında pin isteyecek sekilde ayarlayabilirsin.

Bildirim ayarlarını kontrol et o bildirim geldiğinde bildirimin ayarlar simgesi falan vardır oradan bildirim kapanır illaki.
Ayarları açın,Hesaplar>Oturum Açma Seçenekleri>PIN>Bu Oturum Açma Seçeneğini Kaldırın PIN iniz kalkacaktır.

Ayarları açın, hesaplar>oturum açma seçenekleri>pın>bu oturum açma seçeneğini kaldırın pıniniz kalkacaktır.

Dostum bende bundan bahsediyordum pın'ım yok ama pın koyun diye uyarı veriyor bilgisayarımı açtırmıyor uyku moduna alınca.
1662457391694.png

Bildirim ayarlarını kontrol et o bildirim geldiğinde bildirimin ayarlar simgesi falan vardır oradan bildirim kapanır illaki.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220906-124323_Chrome.jpg
    Screenshot_20220906-124323_Chrome.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm

Dostum bu kadar basit bir şeyi 1 haftadır yapamadım. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı