Çözüldü "Windows resource protection could not perform the requested operation" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mamilo

Decapat
Merhaba, SFC /scannow komutunu çalıştırıyorum ama "Windows resource protection could not perform the requested operation." hatası alıyorum, forumda biraz göz gezdirdim "DISM /online /cleanup-image /restorehealth" komutunu çalıştırılması gerekiyormuş. Bu komutu çalışıtırınca da ekteki hatayı alıyorum. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?

Screenshot_7.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HD Tune Pro ile diskleri quick scan kapalıyken error scan yapın bad sector var mı diye. Sonucu paylaşın.

Bir USB'ye Windows 10 21H1 veya 20H2 imajı yazdırıp "DISM uygulamasını restorehealth ve Source seçenekleriyle kullanmak" başlığı altındaki adımları uygulayın: DISM Aracıyla Windows 10 Onarma Rehberi

Şu an yanımda USB yok USB olmadan yapmanın bir yolu var mı? Yoksa USB bulup öyle mi halledeyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 283
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı