R Reshad22 Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Merhaba, ben Windows kuracağım. Flash belleğe her şey tamam amma Windows Rufus proqramin engelliyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
Merhaba, ben Windows kuracağım. Flash belleğe her şey tamam amma Windows Rufus proqramin engelliyor. Ne yapabilirim?
Çözüm ygtylc 29 Temmuz 2023 Windows güvenliği uygulamasından virüs ve tehdit koruması > Virüs ve tehdit koruması ayarları kısmına gelip Denetimli klasör erişimi ayarlarından Denetimli klasör erişimini kapatın, bu ayar zaten varsayılan olarak kapalıdır.
Windows güvenliği uygulamasından virüs ve tehdit koruması > Virüs ve tehdit koruması ayarları kısmına gelip Denetimli klasör erişimi ayarlarından Denetimli klasör erişimini kapatın, bu ayar zaten varsayılan olarak kapalıdır.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 28 Temmuz 2023 #2 Reshad22 dedi: Merhaba, ben Windows kuracağım. Flash belleğe her şey tamam amma Windows Rufus proqramin engelliyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Görsel atar mısınız? Artı 0 Eksi
Reshad22 dedi: Merhaba, ben Windows kuracağım. Flash belleğe her şey tamam amma Windows Rufus proqramin engelliyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Görsel atar mısınız?
F Fatih Püsküller Kilopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Ventoy kullan kardeşim hem daha hızlı. Artı -1 Eksi
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 28 Temmuz 2023 #4 SmartScreen ekranı mı geliyor? Eğer öyleyse daha fazla bilgi tuşuna tıklatın altta Yine de çalıştır diye bir buton çıkacak, ona basabilirsiniz. Artı 0 Eksi
SmartScreen ekranı mı geliyor? Eğer öyleyse daha fazla bilgi tuşuna tıklatın altta Yine de çalıştır diye bir buton çıkacak, ona basabilirsiniz.
F Fatih Püsküller Kilopat Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Portable sürümü sorun yaratabilir normal sürümünü indir kur Artı 0 Eksi
KS KS R Reshad22 Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #6 ReloadingData dedi: Görsel atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Attım. Fatih Püsküller dedi: Ventoy kullan kardeşim hem daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Rufus'un dilin zor öğrendim videolardan. Artik geç bence kafamda karışır. Fotoğraf attım mesajlarda sorunla ilgili. Dosya Ekleri IMG_20230728_174913.jpg 238,4 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Görsel atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Attım. Fatih Püsküller dedi: Ventoy kullan kardeşim hem daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Rufus'un dilin zor öğrendim videolardan. Artik geç bence kafamda karışır. Fotoğraf attım mesajlarda sorunla ilgili.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 28 Temmuz 2023 #7 Reshad22 dedi: Attım Genişletmek için tıkla... Oturumunuz'da admin yetkisi var mı kontrol eder misiniz Denetim Masası'ndan? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Reshad22 dedi: Attım Genişletmek için tıkla... Oturumunuz'da admin yetkisi var mı kontrol eder misiniz Denetim Masası'ndan?
KS KS R Reshad22 Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #8 brkyozell dedi: SmartScreen ekranı mı geliyor? Eğer öyleyse daha fazla bilgi tuşuna tıklatın altta Yine de çalıştır diye bir buton çıkacak, ona basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sorun: Dosya Ekleri IMG_20230728_174913.jpg 238,4 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: SmartScreen ekranı mı geliyor? Eğer öyleyse daha fazla bilgi tuşuna tıklatın altta Yine de çalıştır diye bir buton çıkacak, ona basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu sorun:
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 28 Temmuz 2023 #9 Reshad22 dedi: Bu sorun: Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki bildirime tıklayınca gelen ekranı gönderebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Reshad22 dedi: Bu sorun: Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki bildirime tıklayınca gelen ekranı gönderebilir misiniz?
KS KS R Reshad22 Yoctopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #10 ReloadingData dedi: Oturumunuz'da admin yetkisi var mı kontrol eder misiniz Denetim Masası'ndan? Genişletmek için tıkla... Denetim masasindayim kullanci hesablarinami girim? Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Oturumunuz'da admin yetkisi var mı kontrol eder misiniz Denetim Masası'ndan? Genişletmek için tıkla... Denetim masasindayim kullanci hesablarinami girim?