Windows Script Host Hatası

Tolga Demir

Hectopat
Yer
Bartın-Amasra
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sürekli olarak tekrardan karşıma çıkıyor. Artık sinir bozucu olmaya başladı. Bütün Windows 11 hata ayıklama kodlarını denedim. Windows 11'i tekrardan kurmak da istemiyorum. Yok mu bunun bir çözümü?

Screenshot_1.png

Evet, kayıt uygulaması. Hata onun klasöründen geliyor. Silmeyi denermisiniz?
OBS uygulamasını hiç bir zaman indirmedim. Disk'de aradığım zaman da ndvia ait bir sürücüde böyle bir dosya gözüküyor, sorunun kaynağı ile alakası bile yok.

Evet, kayıt uygulaması. Hata onun klasöründen geliyor. Silmeyi denermisiniz?
Zaten problem böyle bir dosyanın bulunamaması değil mi?

OBS uygulamasını hiç bir zaman indirmedim. Disk'de aradığım zaman da ndvia ait bir sürücüde böyle bir dosya gözüküyor, sorunun kaynağı ile alakası bile yok.

Zaten problem böyle bir dosyanın bulunamaması değil mi?
Evet, bende şuan kendi konumu kontrol ediyorum zaten çok yardım edemiycem ama bildiğim kadarıyla o NVIDIA sürücüsünü tekrar yüklersen sorun çözülebilir.

Hayır, sakın orayı ellemeyin. Orası uzantıların çalışması için gerekli. Windows recovery ile halledilebilir ama yinede gereksiz olur sakın ellemeyin.

Bütün pc'yi altüst ettim ve sonunda galiba buldum, antivirüs uygulaması bu dosyaları karantinaya almış. Ben de gittim bunları karantinadan çıkardım. :D Şimdilik problem yok gibi, sıkıntı çıkarsa durum raporu atacağım buraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı