Furkan Madanoglu Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 48 16 Ocak 2025 #31 Said HtmAGl dedi: Sen galiba 24H2 kullanıyorsun onda cd komutunda bug var Powershell'e girip aynı kodları yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... önceki kodları da onda yazmıştım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-16 182726.png 18,7 KB · Görüntüleme: 21
Said HtmAGl dedi: Sen galiba 24H2 kullanıyorsun onda cd komutunda bug var Powershell'e girip aynı kodları yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... önceki kodları da onda yazmıştım
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 16 Ocak 2025 #32 Furkan Madanoglu dedi: önceki kodları da onda yazmıştım Genişletmek için tıkla... Neden sistem klasörü olarak ayarlanır ki? Kim yapıyor bunu? Windows Gezgininin seçenekler kısmında "Görünüm" sekmesine gelip "Korunan işletim sistemi dosyaları gizle" seçeneğini kapatabilir misin?
Furkan Madanoglu dedi: önceki kodları da onda yazmıştım Genişletmek için tıkla... Neden sistem klasörü olarak ayarlanır ki? Kim yapıyor bunu? Windows Gezgininin seçenekler kısmında "Görünüm" sekmesine gelip "Korunan işletim sistemi dosyaları gizle" seçeneğini kapatabilir misin?
Furkan Madanoglu Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 48 16 Ocak 2025 #33 Said HtmAGl dedi: Neden sistem klasörü olarak ayarlanır ki? Kim yapıyor bunu? Windows Gezgininin seçenekler kısmında "Görünüm" sekmesine gelip "Korunan işletim sistemi dosyaları gizle" seçeneğini kapatabilir misin? Eki Görüntüle 2398980 Genişletmek için tıkla... yaptım,gene aynı kodu mu yazayım? şimdi ulaşabiliyorum dosyalara görünür oldu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-16 184548.png 9,9 KB · Görüntüleme: 19
Said HtmAGl dedi: Neden sistem klasörü olarak ayarlanır ki? Kim yapıyor bunu? Windows Gezgininin seçenekler kısmında "Görünüm" sekmesine gelip "Korunan işletim sistemi dosyaları gizle" seçeneğini kapatabilir misin? Eki Görüntüle 2398980 Genişletmek için tıkla... yaptım,gene aynı kodu mu yazayım? şimdi ulaşabiliyorum dosyalara görünür oldu.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 16 Ocak 2025 #34 Furkan Madanoglu dedi: yaptım,gene aynı kodu mu yazayım? şimdi ulaşabiliyorum dosyalara görünür oldu. Genişletmek için tıkla... Hayır koda gerek kalmadı. Şimdi dosyaları yedeklerdiyseniz (ki içlerinde virüs olabilir onu bilemeyiz) biçimlendirin gitsin. System Volume Information klasörü otomatik olarak oluşur onda sıkıntı yok. Sadece rootdir'in içindekiler ve o kısayol sıkıntı olabilir.
Furkan Madanoglu dedi: yaptım,gene aynı kodu mu yazayım? şimdi ulaşabiliyorum dosyalara görünür oldu. Genişletmek için tıkla... Hayır koda gerek kalmadı. Şimdi dosyaları yedeklerdiyseniz (ki içlerinde virüs olabilir onu bilemeyiz) biçimlendirin gitsin. System Volume Information klasörü otomatik olarak oluşur onda sıkıntı yok. Sadece rootdir'in içindekiler ve o kısayol sıkıntı olabilir.
Furkan Madanoglu Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 48 16 Ocak 2025 #35 tamamdır ben şuan tarıyorum. Her şey için teşekkür ederim bu arada iyi akşamlar dilerim Korunan işletim sistemi dosyaları gizle bunu yeniden açıyorum.
tamamdır ben şuan tarıyorum. Her şey için teşekkür ederim bu arada iyi akşamlar dilerim Korunan işletim sistemi dosyaları gizle bunu yeniden açıyorum.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 16 Ocak 2025 #36 Furkan Madanoglu dedi: tamamdır ben şuan tarıyorum. Her şey için teşekkür ederim bu arada iyi akşamlar dilerim Korunan işletim sistemi dosyaları gizle bunu yeniden açıyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi akşamlar. Furkan Madanoglu dedi: Korunan işletim sistemi dosyaları gizle bunu yeniden açıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleme: 16 Ocak 2025
Furkan Madanoglu dedi: tamamdır ben şuan tarıyorum. Her şey için teşekkür ederim bu arada iyi akşamlar dilerim Korunan işletim sistemi dosyaları gizle bunu yeniden açıyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi akşamlar. Furkan Madanoglu dedi: Korunan işletim sistemi dosyaları gizle bunu yeniden açıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet.