Çözüldü Windows Script Host'ta KMS yazması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

277015

Hectopat
Makaleler
3
Bugün bilgisayar niye kendi kendine aktif olsun dedim ve biraz araştırıp slmgr -dlv komutu ile kontrol edebileceğimi öğrendim. Bir baktım. KMS yazıyor altta.
Windows 8.1'de daha uzun ve detaylı, daha fazla KMS yazılı bir hali vardı. Güvenli moda alıp silmeye falan çalışacaktım MBAM ile falan ama sorun oldu. Ben de Windows 10'a geçtim ne olur ne olmaz diye. Yazdım, bir de ne olsun? En altta KMS yazıyor. Ben aktif etmekle falan uğraşmam, zaten Linux kullanıyorum. GeForce NOW çalıştırmak için Windows kullanıyorum ama küçük ufak tefek işleri hallettiğim oluyor. Bu yüzden bu meretten kurtulmak istiyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
KMSPico veya CMD ile etkinleştirme yapmamışsın. Sorun yok. Yapsan bu tarz bir ekran alırdın. Ama Microsoft sunucusu olmazdı.
1622309603006.png
Boomer tayfa buraya çullanmış. slmgr -dlv yaz. Microsoft sunucularına bağlıysan sorun yoktur. KMSPico indirdiysen durum farklı. KMS, KMSPico'dan farklıdır.

Son düzenleme:
Boomer tayfa buraya çullanmış. Slmgr -dlv yaz. Microsoft sunucularına bağlıysan sorun yoktur. KMSpico indirdiysen durum farklı. KMS, KMSpico'dan farklıdır. Bildirim modu ise etkin olmadığı zaman gelir.

Aynen boomer tayfayız tamam mı? Eğer lisans olmaz ise sana lisans bulunamadı der.

KMSPico kullanmadığını varsayarak söyledim. Zaten şu an bir sunucuya bağlı değilsin. KMSPico biraz daha farklı işliyor.

Ayrıca adım olduğunu belirtirim. Ama yine istediğin gibi hitap et. Bu yorum sonrası seni takmamaya başladım. KMS görünce dua okuyor musun?
Yine de KMS'i kaldırmak gerek!

KMS diye bir şey yazmıyor ise en altta, sorun yoktur.

Ayrıca KMS sunucusu ile birlikte KMSpico zararlısı yeniden gelebilir bilginiz olsun. Bilmediğiniz konulara cahilce mesaj yazmayın. Sadece belirli kişiler için geçerli bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı