Nasıl çalışmıyor ne oldu da çalışmıyor biraz konuyu açsanız? Biz nasıl yardım edelim lütfen ama. İkonumu gitti yoksa yazdıklarınız mı çıkmıyor? Söyleyin lütfen.Windows Search çalışmıyor bir sürü yöntem denedim ama olmadı. Bilgili olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Nasıl çalışmıyor ne oldu da çalışmıyor biraz konuyu açsanız? Biz nasıl yardım edelim lütfen ama. İkonumu gitti yoksa yazdıklarınız mı çıkmıyor? Söyleyin lütfen.
KMS Pico yüzünden böyle bir sorun olabiliyor. Diğer bir neden ise eski sürümlerde Cortana'nın kaldırılması. Her hangi birisini yaptınız mı?Yazı yazamıyorum. Kendi kendiliğinden bilgisiyarımı açtığımdan beri böyle,herhangi bir şey yapmadım. Fakat 2 gün öncesine kadar çalışıyordu.
Sorun gidericiden arama ve dizin oluşturmayı çalıştırıp restart atar mısınız?
Cortana yüklü bilgisayarımda.KMS Pico yüzünden böyle bir sorun olabiliyor. Diğer bir neden ise eski sürümlerde Cortana'nın kaldırılması. Herhangi birisini yaptınız mı?
Aynı sorunu yaşamış birisi olarak Classic Shell ile çözebileceğinizi düşünüyorum.Cortana yüklü bilgisayarımda.
Windows etkin ve güncel mi?
Bir de bu yöntemi dener misiniz? Windows + R ctfmon.exe çalıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.