DarkmanT_T Femtopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Windows 8.1'de Windows Search kapatılırsa sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2021
KS KS DarkmanT_T Femtopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #11 14kero dedi: Evet çalışıyor. SSD'ye sahip olduğum için kapattım. Genişletmek için tıkla... Ben de 128 GB'lik bir SSD kullanıyorum, sonuçta SSD değil mi? Sağ ol. UxoriousRobin dedi: Benim uzun zamandır kapalı, herhangi bir sorun yaşamadım. Birçok uygulamaya da arama çubuğundan erişebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Beni bilgilendirdiğin için çok sağ ol Hepinize çok teşekkür ederim, sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
14kero dedi: Evet çalışıyor. SSD'ye sahip olduğum için kapattım. Genişletmek için tıkla... Ben de 128 GB'lik bir SSD kullanıyorum, sonuçta SSD değil mi? Sağ ol. UxoriousRobin dedi: Benim uzun zamandır kapalı, herhangi bir sorun yaşamadım. Birçok uygulamaya da arama çubuğundan erişebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Beni bilgilendirdiğin için çok sağ ol Hepinize çok teşekkür ederim, sağ olun.