Arkadaşlar Windows Search tuşuna bastığımda Search kısmı açılıyor fakat yazı yazamıyorum. Tuşlara bastığımda hiçbir şekilde çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows + R - ctfmon.exe yazıp çalıştırır mısın?Teşekkürler. İndirip deneyeceğim. Denedikten sonra olumlu/olumsuz dönüş yapacağım.
Eki Görüntüle 873903
Mecbur güncellemeleri yapıp daha sonra yardım istemek daha mantıklı olacak sanırım.![]()
Windows sürümün en son sürüm mü?Arkadaşlar Windows Search tuşuna bastığımda Search kısmı açılıyor fakat yazı yazamıyorum. Tuşlara bastığımda hiçbir şekilde çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tam bilmiyorum ama öyle olması gerek. Değilse bile 1 aydan fazla olmadı güncelleme yapalı.Windows sürümün en son sürüm mü?
Çalışıyor olarak gözüküyor. Otomatik gecikmeli başlatma olarak ayarlanmış. Ayrıca Search açılıyor ama yazı yazılmıyor.1- Win + r tuşuna basarak çalıştırı açın.
2- services.msc yazın
3- çıkan ekranda " Windows Search " ı bulun.
4- eğer çalışmıyor ise çalıştır'a basınız.
Hocam search'a yazı yazılmıyor diyorum cmd yazın vs. diyor.![]()
windows search çalışmıyor yardım lütfen
başlat menümdeki search yani arama özelliği kaldırılmış olarak görülüyor sorun giderme sorun bulma bütün hepsini denedim yapamadım tekrardan indirmem gerekıyor galıba ama indirebileceğim bir yeranswers.microsoft.com
Benim ablamın bilgisayarı eski sürümdü ve onun da Windows Search'ı çalışmıyordu. Bilgisayarını en son sürüme getirdikten sonra Windows Search'ı çalışmaya başladı.Tam bilmiyorum ama öyle olması gerek. Değilse bile 1 aydan fazla olmadı güncelleme yapalı.
Çalışıyor olarak gözüküyor. Otomatik gecikmeli başlatma olarak ayarlanmış. Ayrıca Search açılıyor ama yazı yazılmıyor.
Hocam search'a yazı yazılmıyor diyorum cmd yazın vs. diyor.
Powershell'i göremiyorum. Tam olarak nerden açmam gerek?Başlat - Powershell
[CODE title="Şu kodu gir"]Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}[/CODE]
Hocam yazı yazılmıyor işte oraya. Yanlış falan mı anlattım acaba kimse anlamamış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.