Windows seçtiğiniz konuma yüklenmedi hatası

atmosferabi

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X
Meslek
Öğrenci
Bugün bilgisayarım fazla kastığı ve Insider programında olduğum için temiz kurulum yapmak istedim. Windows'un sitesindeki araç ile flash belleğime Windows 2004 versiyonunu attım. İlk bilgisayarı açmayı deneyince ekran kartı bozukmuş gibi çizgiler çıktı, sonra UEFI Boot Support'u kapattım tekrar açtım açıldı. Disk seçme bölümümde SSD diskimi seçtim ve biçimlendirdim. Sonrasında hatayı aldım. Sonra yeni butonuna bastım yine ilerleye bastım yine aynı hatayı verdi. Ne yapabilirim?

A8B35059-3232-492F-873B-18BE8796B6EA.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sildim tekrar denedim SSD diskim galiba MBR şimdi rufus ile tekrardan deneyeceğim.
Maalesef olmadı flash diskimi doğru yazmama rağmen olmadı. windows Olmadan diskimi nasıl GPT yapabilirim?

Son düzenleme:
Bütün disk bölümlerimin biçimlendirdim ve Diskpart ile Clean yaptım. HDD diskimi söküp tekrar kurmayı deneyeceğim.

Sorunumu çözdüm. Çözümü ise kurulum esnasında 2. diskim HDD mi söktüm ve kuruluma böyle başladım. Kurulum bittiğinde HDD mi takınca ilk 2 denememde Windows HDD'yi görmedi 3. denememde diskim başarılı şekilde okundu. Yedeğimi geri yükledim ve şu an hiçbir sıkıntım yok. Çok teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı