Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Merhaba. Hocam, bildiğim kadarıyla win 10'un o isim altında özel hizmeti yoktur, kuvvetle muhtemel bir spam bulaşıp silinmesini önlemek amaçlı size kendisini çok önemli öğeymiş gibi gösterip bu şekliyle gösteriyor. Kaspersky Security Cloud gibi güçlü bir antivirüs programıyla sistemde virüs taramasını yaptırın. O derecede fazla disk kullanımı ancak virüslerin içten müdahelesiyle olur, benim kendi kanımca. Kolay gelsin.
Benim görev yöneticisinde de var "Secure System". Dosya konumu: "C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe". Bilgisayarımda halihazırda KIS var, şu ana kadar herhangi bir şey bulmadı.
Benim görev yöneticisi'nde de var "secure System". Dosya konumu: "C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe". bilgisayarımda halihazırda kıs var, şu ana kadar herhangi bir şey bulmadı.
Kendini Windows işlemi gibi göstertiyor olabilir. Bu siteyi açabiliyor musun? Kendim upload ettim dosyayı. Bir de modemine reset at ve farklı tarayıcı varsa sisteminde onunla dene. Gene olmazsa MSConfig'e gir ve önyükleme menüsüne gir, güvenli önyükleme modunu etkinleştir. Güvenli mod açmış olacaksın sadece Windows'un temel gerekli hizmetleri çalışacak. Böylece anlayabiliriz.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.