Çözüldü Windows Security İngilizce nasıl Türkçe yapabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hüseyin doğann

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar Windows Security İngilizce nasıl düzeltebilirim işletim sistemi Türkçe. Bir de Windows deffender nasıl kapatılır? GTA 5 yükledim Torrent sürekli crack atıyorum.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamünaleyküm arkadaşlar Windows Security İngilizce nasıl düzeltebilirim işletim sistemi Türkçe. Bir de Windows deffender nasıl kapatılır? GTA 5 yükledim Torrent sürekli crack atıyorum.

Eki Görüntüle 2055157

Ayarlar > Zaman ve Dil > Dil ve Bölge Windows Görüntüleme dilini İngilizce yapın ardından Tekrardan Türkçe dili indirin umarım düzelir.

Settings yerinde Language ayarı var mı? Bir de Windows Defender kalıcı olarak kapatamazsınız. Virus Threat Protection yerinde mi ne vardı kapatma. Şu an Linux'ta olduğum için hatırlamıyorum. Ama size oradaki metinleri Türkçe olarak sunabilirim.

Evet 2. menüde bulunan seçenekleri kapatırsa kurabilir.

1702753655807.png
Settings yerinde Language ayarı var mı? Bir de Windows Defender kalıcı olarak kapatamazsınız. Virus Threat Protection yerinde mi ne vardı kapatma. Şu an Linux'ta olduğum için hatırlamıyorum. Ama size oradaki metinleri Türkçe olarak sunabilirim. Eğer kalıcı olarak kapatmak istiyorsanız Linux kullanın😄.

Eki Görüntüle 2055157

Ayarlar > Zaman ve Dil > Dil ve Bölge Windows Görüntüleme dilini İngilizce yapın ardından Tekrardan Türkçe dili indirin umarım düzelir.

Settings yerinde Language ayarı var mı? Bir de Windows Defender kalıcı olarak kapatamazsınız. Virus Threat Protection yerinde mi ne vardı kapatma. Şu an Linux'ta olduğum için hatırlamıyorum. Ama size oradaki metinleri Türkçe olarak sunabilirim.

Evet 2. menüde bulunan seçenekleri kapatırsa kurabilir.

1702753655807.png

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı