Salih Kurbanov Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar yanlışlıkla virüs olmayan bir .dll dosyasını "Restore" yerine "Remove" yaptım. Şimdi oyuna girince açılmıyor, ne yapabilirim?
Arkadaşlar yanlışlıkla virüs olmayan bir .dll dosyasını "Restore" yerine "Remove" yaptım. Şimdi oyuna girince açılmıyor, ne yapabilirim?
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #2 Salih Kurbanov dedi: Arkadaşlar yanlışlıkla virüs olmayan bir .dll dosyasını "Restore" yerine "Remove" yaptım. Şimdi oyuna girince açılmıyor, ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1538083 Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yüklemenden başka bir şey göremiyorum. Artı 0 Eksi
Salih Kurbanov dedi: Arkadaşlar yanlışlıkla virüs olmayan bir .dll dosyasını "Restore" yerine "Remove" yaptım. Şimdi oyuna girince açılmıyor, ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1538083 Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yüklemenden başka bir şey göremiyorum.
KS KS Salih Kurbanov Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #3 roigotv dedi: Oyunu silip yüklemenden başka bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... "dbdata.dll" dosyasını silip yükledim, amma blok olunduğu için yine de açmıyor. Artı 0 Eksi
roigotv dedi: Oyunu silip yüklemenden başka bir şey göremiyorum. Genişletmek için tıkla... "dbdata.dll" dosyasını silip yükledim, amma blok olunduğu için yine de açmıyor.