Windows Server 2012 Hangi Driverleri Kurmak Gerekiyor?

ByPatriot

Kilopat
Katılım
11 Ekim 2013
Mesajlar
20
Arkadaşlar iyi geceler.
Windows server 2012 r2' ye hangi Windows sürümünün driverleri kurmam gerekiyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi? (W10-W8-W8.1)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Servrin dirverları farklıdır. Desktopta çalışan her uygulama çalışmayabilir. Server üzerinde hangi uygulamayı çalıştırmaya çalışıyorsan yazarsan daha fazla yardım alabilrisin.
 
Servrin dirverları farklıdır. Desktopta çalışan her uygulama çalışmayabilir. Server üzerinde hangi uygulamayı çalıştırmaya çalışıyorsan yazarsan daha fazla yardım alabilrisin.
Dosya sunucusu olacak.Aslında sadece ethernet driverlerini kurmam bile yeterli olacaktır.Ama TP-Link 3468 ethernet kartının ve anakartın kendi ethernet kartının driverlerini kurarken hangi işletim sistemini seçmeliyim.Hiçbirinde server yazmamakta.
 
Zaten 8.1 veya w10 driverleri ile çalışıyor.Ama doğrusu nedir bunu bilmek istedim.
Normal şartlarda üreticinin server için driver hazırlaması lazım, fakat kulalndığınız model anladığım kadarı ile çok fazla serverlar için tercih edilen bir model değil, üreticinin kitlesi kişisel kullanım tüketiciler dolayısı ile server için driver hazırlamamış olabilir. Fakat windows işletim sistemlerinin kernel'leri ortak olduğu için birçok şey ortak çalışabiliyor tabiki en doğrusu driver'ı işletim sistemine uygun olanı kurmak. Burada da donanım seçerken o donanımın nerede nasıl kulalnılacağını göz önünde bulundurarak ve desteğini araştırarak seçmek. Sunucu piyasasında hata kabul oranı kişisel kullanımdan çok çok daha düşük olduğu için dolayısı ile donanım maliyetleri artıyor ve seçilebilecke ürün yelpazesi daralıyor.
Eğer profesyonel olarak kullanmayacaksanız ve kurduğunuz diriver ile donanmınız şu an çalışıyor ise sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Kolay gelsin.
 

Geri
Yukarı