Arkadaşlar hangi sürüm daha performanslıdır?
Windows server 2012.
Performans için tamam da neden daha yeni sürümleri kullanmazsınız hocam? Sırf performans için neden güvenlik açıkları bırakmayı tercih ediyorsunuz? Ayrıca ben olsam Windows Server bile kullanmazdım, Linux hem performanslı, hem güvenlik açıkları çoğunlukla yok.Windows server 2012.
Hocam Windows 10 sürümlerinden olsaydı iyi olurdu.
Performans için tamam da neden daha yeni sürümleri kullanmazsınız hocam? Sırf performans için neden güvenlik açıkları bırakmayı tercih ediyorsunuz? Ayrıca ben olsam Windows Server bile kullanmazdım, Linux hem performanslı, hem güvenlik açıkları çoğunlukla yok.
Performans için tamam da neden daha yeni sürümleri kullanmazsınız hocam? Sırf performans için güvenlik açıkları bırakmayı tercih ediyorsunuz? Ayrıca ben olsam Windows server bile kullanmazdım, Linux hem performanslı, hem güvenlik açıkları çoğunlukla yok.
Hocam kullandığım çoğu uygulama Linux desteklemiyor ve güvenlik açıkları emin olun hiçbir Windows kullanıcılarının umrunnda olduğunu düşünmüyorum. Ben bile şu anda Windows 7 kullanıyorum. Sizin amacınız daha çok beni Linux'a itmek gibi![]()
RAM'i görmemişim. Ancak RAM'i yükseltip yüksek sürümlere geçmesi daha uygun olur şahsen.RAM'i 8 yaparsan 2019 kurabilirsin.
RAM'i yetmiyor çünkü. Hem kendi localde test edecekse güvenlik sorun değil. Onun yerine gider sunucu kiralar.
Hocam ben de kendi bilgisayarımda Linux'tan Windows'a geçtim, özellikle Linux fanı değilim. Ayrıca server hakkında konuştuğumuz için uygulamalar yerine sunucularda kullanılacak şeyler ile düşündüm, tabii sunucunuzda kullanacağınız yazılımlar Windows'a özelse orası ayrı.Hocam kullandığım çoğu uygulama Linux desteklemiyor ve güvenlik açıkları emin olun hiçbir Windows kullanıcılarının umrunnda olduğunu düşünmüyorum. Ben bile şu anda Windows 7 kullanıyorum. Sizin amacınız daha çok beni Linux'a itmek gibi![]()
Dediğim gibi RAM 8 olursa 2019 kurabilirsin.
Yakın zaman da yapmayı düşünüyorum. Ama şu anlık bir Windows 10'un yüzünü görmek istiyorum yeniden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.