Windows server nedir?

8.1 Industry sürümü rezalet hocam.
Rezalet mi? Hayatımda kullandığım en verimli Windows sürümü olabilir. HDD'li makinede bile işletim sistemi yalnızca 3-4 saniyede masaüstünü açıyordu. (Boot+Oturum açma komple) Windows 7'den daha stabil ve verimli bir sürüm. Performans sıkıntısı yaşayan makinelere şiddetle önerebileceğim bir sürüm.

Ne demek istediniz hocam?
Hocam Windows 7 ve 8.1 industry pro'yu pek sevememişsiniz. Ya bahtsızdınız ya da metro uygulamalarını çok seviyorsunuz diye düşündüm.

Günlük programlardan arınmış fakat yine de kafası dolu bir işletim sistemi. Günlük kullanım öğelerinden o kadar arınmış bir biçimdeki powershell'de ssh komutu bile yok.
Ve genel olarak sunucuyu yönettiğin panel burası. Özellik ekle, dhcp, iis ayarları falan.

Hocam Windows 7 ve 8.1 industry Pro'yu pek sevememişsiniz. Ya bahtsızdınız ya da metro uygulamalarını çok seviyorsunuz diye düşündüm.

Windows 7'i hiç sevmiyorum zaten, Windows 8.1 Industry sürümü bende çok sorunlu çalışıyordu pek sevemedim o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…