Önermem.Kişisel kullanım için uygun mu?
Önermem.Kişisel kullanım için uygun mu?
Hayır. Eğer hafif bir sürüm arıyorsanız, 10 LTSC-LTSB veya 8.1 Industry Pro'yu inceleyin derim.Kişisel kullanım için uygun mu?
8.1 Industry sürümü rezalet hocam.Hayır. Eğer hafif bir sürüm arıyorsanız, 10 LTSC-LTSB veya 8.1 Industry Pro'yu inceleyin derim.
Siz çok metro seviyorsunuz sanırım.8.1 Industry sürümü rezalet hocam.
Ne demek istediniz hocam?Siz çok metro seviyorsunuz sanırım.
Rezalet mi? Hayatımda kullandığım en verimli Windows sürümü olabilir. HDD'li makinede bile işletim sistemi yalnızca 3-4 saniyede masaüstünü açıyordu. (Boot+Oturum açma komple) Windows 7'den daha stabil ve verimli bir sürüm. Performans sıkıntısı yaşayan makinelere şiddetle önerebileceğim bir sürüm.8.1 Industry sürümü rezalet hocam.
Hocam Windows 7 ve 8.1 industry pro'yu pek sevememişsiniz. Ya bahtsızdınız ya da metro uygulamalarını çok seviyorsunuz diye düşündüm.Ne demek istediniz hocam?
Hocam Windows 7 ve 8.1 industry Pro'yu pek sevememişsiniz. Ya bahtsızdınız ya da metro uygulamalarını çok seviyorsunuz diye düşündüm.
Anladım hocam.Windows 7'i hiç sevmiyorum zaten, Windows 8.1 Industry sürümü bende çok sorunlu çalışıyordu pek sevemedim o yüzden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.